Kriza u braku ima, ali su rješive

Poznati pevač narodne muzike priča da je njegova žena Gordana nezadovoljna time što je on često na Dunavu gde peca, ali sve bračne trzavice pokušavaju da reše mirnim putem.

  • Magazin
  • Zabava


Ekipa Blica Šabana je zatekla u Krčedinu, gdje ima vikendicu i gdje često boravi. U pauzi od pecanja porazgovarao je s njima o aktuelnim temama.

Odbacio je spekulacije da je obnovio vezu sa Ivonom Negovanović Cucom.

"Ma kakva Cuca i djevojke! Imam ženu, djecu, unuke, nikada bolje se nisam osjećao. To što pričaju da sam nešto imao sa njom je budalaština, davno je sve to završeno. Nemam više nikakve veze sa njom. Super sam sa Gocom.", reako je Šaulić.

Da li je imao problema u braku u posljednjih nekoliko mjeseci, on je kazao da gluposti nije pravio i da mu godine ne dozvoljavaju to.

"Bio sam zanimljiv novinarima da sam ljubavnik u ovim godinama, ali to je budalaština. Normalan sam čovek, uvek sam se lijepo ponašao. Kakav mogu da budem ljubavnik u 66. godini? Mi svi, prije svega, vapimo da možemo da trajemo, a sada da izigravam nekog muškaraca koji juri za ženama, nema šanse. Ni kao mlad nisam izigravao donžuana, a sada više i ne mogu. Stigle me godine, moram pošteno da kažem, ali mi odgovara kada ljudi smatraju da sam donžuan, sviđa mi se ta titula", kazao je Šaulić.

O krizama u braku kaže da ih ima i da ih rješava.
 
- S obzirom na to da moja žena voli da putuje, povedem je nekada u Nemačku i Francusku. Zna se šta žene vole, da idu u šoping, što joj ja u svakom slučaju omogućim, ona ode, zadovolji se. To je jedan od načina da se iskupim. Činjenica je da je ona nezadovoljna što sam često na Dunavu i što nisam kod kuće, ali kada sam kod kuće, sve te probleme riješim na najbolji mogući način. Uvijek postoje svađe, nema braka koji je idealan. Uvek ima trzavica. Ne slažemo se oko nečega, a kod mene je to da treba mnogo da radim u ovim godinama. Onda ona gleda da to usaglasi i da ne moram da pretjerujem sa putovanjima. Mene putovanja ubijaju, a što se tiče pjevanja, pjevam bolje nego ikada prije", kazao je Šaulić Blicu.

(BN)

.

KOMENTARI0
POŠALJITE PORUKU

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.