Srbija nikad više nije pomagala RS

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da Republika Srpska nikada nije imala veću podršku Srbije nego danas i istakao da Srbija srpskom narodu u regionu može pomoći tek onda kada je ekonomski i politički snažna. To možete pitati i u poziciji i u opoziciji.

Srbija 13.09.2017 | 07:50
Srbija nikad više nije pomagala RS
"Kada je to Republika Srpska imala veću podršku od Srbije nego danas? Pitajte i poziciju i opoziciju tamo. Najveću ima danas", ističe Vučić i dodaje da Srpska ima podršku u moralnom, naučnom, kulturnom, obrazovnom i finansijskom smislu.

U obraćanju građanima, Vučić je zapitao šta je to ranije urađeno za srpski narod u Crnoj Gori, osim što se Beograd petljao u politiku uvijek, misleći da o nečemu može da odlučuje, a ne građani.

"Mi tek danas pravimo "Srpsku kuću" u Podgorici. Mi smo iz budžeta Srbije za to izdvojili više od tri miliona evra. Danas može da se govori o tome koliko smo dali i koliko ćemo da damo za obnovu našeg Sabornog hrama u Mostaru i za to šta ćemo da uradimo u Grahovu, Glamoču i Drvaru i drugim mestima", naveo je Vučić.

On je naglasio da se se to sve moglo uraditi tek kada je Srbija postala politički snažna i ekonomski dramatično jača.

"Našem narodu možemo da pomognemo tek kada imamo ekonomski snažnu Srbiju, tek kada imamo politički snažnu Srbiju. Ne dam da pomažemo našem narodu tako što ćemo tobože da se bijemo sa svima", rekao je Vučić.

On je rekao i da Srbija ima najteže nasljeđe od svih zemalja u okruženju, ali da opet ima najviše prijatelja.

(BN/agencije).

Komentari / 16

Ostavite komentar
Name

Dr Spin

13.09.2017 05:54

Kosovo?

ODGOVORITE
Name

Student

13.09.2017 07:37

Hoćete reći Dodigov režim...

Name

Laki

13.09.2017 06:11

Suplja propaganda.

ODGOVORITE
Name

VRS

13.09.2017 07:32

Nije suplja propaganda !!! Duduku je ostala jos samo Srbij, nikog vise nema!!! Ruski veliki mali kredit nestao iz price nesposobne vlasti... Ostala majka Srbija jos, ali znate onu staru naseg naroda" dala bi majka kad bi imala" Ali ipak daje koliko moze!!! Gledam cizmicu bijelu sinoc i ubjedjiva da smo naj jaci u regionu... i postavlja se pitanje dali nama neko treba da pomaze.

Name

Borac rs

13.09.2017 06:35

VUCIC SVE TO RADI DA BI ZADRZAO DODIKA NA VLASTI ZNA ON KAD SU IZBORI, PA MOZEMO OCEKIVATI U IDUCOJ GODINI DA KRENE PO TRIBINAMA SNSDa I POVEDE I PATRIJARHA.

ODGOVORITE
Name

Ekipa

13.09.2017 09:07

Vučić donira 5 miliona eura kako sinoć reče u RS(Miloradu i Željki u izbornoj godini), i Federaciju(obnova saborne ckve u Mostaru i Drvar,Glamoč,Grahovo).Neki vidljivi učinak od tih para kada se raspodjele neće biti vidljiv.Iskustvo nam govori da će pred izbore Dodik i Vučić(Željka i Zorana) otvarati most u Bratuncu pa makar i nezavršen,a naći će i neki spomenik da ga patrijarh osvješta za vrijeme izborne ćutnje.Treba očekivati bulumentu Vučićevih analitičara(Anđelković,Lazanski.......) na RTRS,tabloidi iz Srbije(Informer,Srpski Telegraf,Novosti-Vučelić)će da lakovjernom,neobrazovanom narodu objasne kako je Dodik jedini lik koji može da sp održi jedinstvo sa Srbijom i gle čuda RUSIJOM,a da su svi iz SZP izdajnici i možda utvrde da su prešli na Islam.Dodik je u Vučićevoj kampanji direktno učestvovao na mitinzima i Ćirilici kod Marića koji će napraviti ponovo emisiju da promoviše Dodika.Vučić kao neće nikoga podržati,ali njegova Zorana(Dodikova savjetnica za ČEZ-Gacko) i Dačić hoće sigurno.Pamet u glavu narode to su sve prevaranti-mislite svojom glavom.

Name

KIZO

13.09.2017 06:41

A GDE JE PEECAT.

ODGOVORITE
Name

Milos

13.09.2017 06:59

Vucic daje pomoc Drvaru zato sto je Srpska napredna stranka na vlasti u Drvaru. Zato sledece izbore svi za SNS i Hadzi Jovana Mitrovica i eto pomoci iz Srbije.

ODGOVORITE
Name

Орихалк

13.09.2017 07:12

Имал и итко да каже да је то нормално, да Р.Србија помаже новчано Републици Српској, када је режим Републике Српске опљачкао дословце све што се могло, дакле, како господин Вучић се не запита, откуд главном Баји толики капитал по Београду и које куде, али народна каже, са ким си онакав си. Немам шта више додати и одузети.

ODGOVORITE
Name

Re-VRS

13.09.2017 08:08

Kakva majka,kakva pm,pa misliš li da vlast Srbije ne zna kako je RS orobljena i ko ju je opustošio.Ovo je pomoć drugu i saborcu..

ODGOVORITE
Name

Krajišnik

13.09.2017 09:55

Upravo tajkuni iz Srbije nas pljačkaju godinama, gdje je oprema iz naših fabrika??? Sve odvučeno u Srbiju, vrlo malo toga prodato i u Hrvatsku. Neka se MUP RS time bavi a ne ko je kome ukrao kokoš. Isto važi i za SIPU.

Name

Alan Ford

13.09.2017 08:43

Zamolio bih gospodina Vučića da prestane da nam pomaže. Tako će nam najviše pomoći.

ODGOVORITE
Name

Max

13.09.2017 09:54

Šupčino jedna.Reci da Dodik nikada nije imao vecu podršku.Sram te bilo.

ODGOVORITE
Name

Znakovi kraj puta

13.09.2017 10:16

Max, gajba piva od mene! Može i pet gajbi!

Name

Krajišnik

14.09.2017 13:41

Neka se papčina sad izjasni u vezi dogadjanjem u skupštini Srpske!?. Ćuti kao zaliven.

Name

BOBA

13.09.2017 11:27

PONEKAD ISPADNE IZ KOLOSJEKA PA ME POTSJETI NA NA RADIKALE I RAT .JA GA UVAŽAVAM KAD MISLI O SRBIJI ČIM POČNE O RS JA MJENJAM MIŠLJENJE.TO JE JAČE OD MENE.MI KOJI ŽIVIMO U RS MI TO NAJ BOLJE ZNAMO .KAO SVI VOLE VIŠE RS I KOSOVO OD NAS KOJI ŽIVIMO TU. TO JE U MARIĆEVOJ EMISIJI NAJ BOLJE REKAO VODITELJ BULIĆ POZDRAV ZA NJEGA .SVAKA MU ČAST KO JE GLEDAO ZNA O ČEMU PRIČAM SRETNO NARODE.

ODGOVORITE