Aleksandra Radović ostavila momka

Poznata pevačica je stavila tačku na romansu sa Srđanom, a imala je jasan razlog za tu odluku.

  • Magazin
  • Zabava


Tek što se saznalo za dvogodišnju ljubav između pevačice i biznismena Srđana Stojanovića, njihova romansa je završena. Kako "Blic" saznaje, Aleksandra Radović je pre mesec dana stavila tačku na njihovu vezu nakon razgovora sa vlasnikom prestižnog beogradskog restorana i tako se od njega rastala u miru.

Prema rečima našeg izvora upućenog u život Radovićeve i Stojanovića, oni su ostali u dobrim odnosima i na rastanku nije bilo ružnih reči.
- Poslednjih nekoliko meseci Aleksandra i Srđan su imali različita mišljenja i stavove po mnogim pitanjima. Srđan je želeo da on i Aleksandra vezu ovekoveče na papiru i venčaju se bez pompe i tarapane, ali ona to nikako nije želela. Sa druge strane, Aleksandra je sve češće razmišljala o rastanku zbog čega su na kraju seli da razgovaraju o svemu.

Nakon razgovara koji je trajao nekoliko sati, uvideli su da ne gledaju isto na budućnost i da zahladneli odnosi među njima nisu samo prolazna kriza. Pevačia je tada rekla da bi najbolje bilo da se rastanu i poručila Srđanu da je sigurna u svoju odluku. Iskreno mu je rekla da je besmisleno da nastavljaju agoniju jer su emocije ugašene - kaže naš izvor blizak ugostitelju i dodaje:

- Iako nisu imali velikih nesuglasica i svađa, oboje su svesni da na brak ne gledaju istim očima. Srđan je mirno prihvatio činjenicu da sve ono što su gradili dve godine pada u vodu. Dogovorili su se da ostanu u kontaktu. On joj je rekao da ne želi da je izgubi kao prijatelja, što je ona prihvatila jer je uz njega mnogo toga prošla poslednje dve godine. Bez obzira na dogovor da se rastanu, oboje su to teško podneli. Aleksandra je na časove u svoju školu pevanja dolazila neraspoložena dok se Srđan retko pojavljivao u svom restoranu. Pevačica je tek pre nekoliko dana počela da vodi uobičajen način života, ovog puta bez Srđana. Koliko god da joj je neobično jer su dugo bili nerazdvojni, ona nijednog trenutka nije posumnjala u odluku da ga ostavi - završava naš izvor upućen u celu priču.

Da bismo proverili ove tvrdnje, pozvali smo Aleksandru, ali ona nije odgovarala na naše pozive niti na poruke do zaključenja ovog broja. Što i ne čudi jer je ova pevačica poznata kao neko ko šturo priča o emotivnom životu. Srđan iza sebe brak i otac je troje dece dok Radovićeva iz veze sa Aleksandrom Zeremskim ima ćerku Ninu.

Blic
foto:internet

KOMENTARI4
POŠALJITE PORUKU

RAJNA

12.09.2017 10:11

Aleksandra Radović je prefinjeni oblik sponzoruše, PAMETNA, obrazovana , kulturna i lijepa. Njoj treba donator a ne muž. Uloga donatora je da finansira njene muzičke projekte. Kako nema namjeru da izdaje novi album za dve do tri godine, to je ovom donatoru dala otkaz.

Njene vrsnjanjikinje su majke sa djecom u srednjoj skoli i na fakultetu, neke vec i bake a ona voda "momke" sijede kose... u sta joj prodje zivot...pitace starost (vec je pita)- gdje ti je bla mladost...

kmkok

12.09.2017 12:43

Jole

12.09.2017 16:14

Trebalo bi za ovakve osobe naci nekakav pravi naziv da nam nebudu uzor omladini i netreba im davati toliko prostora u medijima.

Dobro je prošao nije ona za kuće,previše sile,kad žena komanduje to nije dobro ni za ženu.Nije sastavila 2 godine braka.

re jole

12.09.2017 16:55

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.