Vjetar prevrnuo prikolicu s mosta

Jak vjetar i kiša uzrokovali su brojne probleme u putnom saobraćaju u Dubrovniku, a sa Mosta dr. Franja Tuđmana koji je zatvoren za saobraćaj svih vozila, prevrnula se prikolica, prilikom čega nije bilo povrijeđenih.

Region 11.09.2017 | 21:48
Vjetar prevrnuo prikolicu s mosta
Jak vjetar, koji je lomio je grane i čupao stabla, na mostu je duvao i do 140 kilometara na sat. U prevrtanju prikolice sa mosta nije bilo povrijeđenih, ali je nastala značajna materijalna šteta.

Oba ulaza u Dubrovnik su u potpunosti zakrčena automobilima, a policija poziva na oprez u saobraćaju i da ljudi, ako ne moraju, ne izlaze na cestu, prenosi Hina.

Poremećaja u vazdušnom saobraćaju nije bilo, ali zbog loših vremenskih uslova u prekidu je trajektna linija Dubrovnik-Lopud-Suđurađ te katamaranska linija Dubrovnik-Korčula-Hvar-Bol-Split.



Nevrijeme u Beogradu

Na Novom Beogradu jak vjetar je lomio grane drveća koje su popadale po parkiranim automobilima, a zabilježeni su slučajevi i obaranja saobraćajne i građevinske signalizacije. Prema najavama meteorologa, u narednim časovima se u Beogradu očekuje mjestimično kiša, a u pojedinim dijelovima mogući su pljuskovi i olujni vjetar.

Nevrijeme i u Skoplju

Nevrijeme praćeno kišom, grmljavinom i jakim vjetrom zahvatilo je večeras Skoplje. Kratkotrajno nevrijeme, praćeno kišom i jakim vjetrom, popodne je zahvatilo i Ohrid, kao i ohridsko-struški i debarski rejon.

Udari vjetra na trenutke su bili izuzetno jaki, usljed čega su padale grane i saobraćajni znakovi. Uprava za hidrometeorološke poslove Makedonije upozorila je da se očekuje da nevrijeme večeras zahvati cijelu državu.

Izvor: Agencije

Komentari / 0

Ostavite komentar