Bivšem posvetila čuvenu pjesmu

Iako su svi mislili da je jedan od najvećih hitova folk zvijezde posvećen Arkanu, istina je drugačija.

Zabava 11.09.2017 | 15:36
Bivšem posvetila čuvenu pjesmu
Ceca Ražnatović ima više nego uspješnu karijeru, a starih hitova koji se i dan danas pjevaju ima na pretek. Svakako, jedna od najpoznatijih Cecinih pjesama je "Pustite me da ga vidim" iz 1990. godine, a zbog ove balade publika na svim koncertima roni suze.

Međutim, ono što je malo poznato jeste kome je Ceca zaista posvetila onaj hit. Iako se godinama unazad priča da je pjesma posvećena Arkanu, istina je da su riječi upućene drugom čovjeku. Radi se o Cecinom nekadašnjem dečku, bivšem fudbaleru Crvene zvezde Vladanu Lukiću.



Kako se pričalo, Ceca i Vladan navodno su bili i vjereni, a do raskida je došlo zbog Lukićevog odlaska u vojsku. Ceca je svojevremeno u intervjuima isticala da voli ovu pjesmu, jer je autobiografska.

Inače, Lukićeva ćerka Sara udala se u subotu, a na slavlju joj je pjevala upravo Ceca. Ono što je zanimljivo jeste to da se Ceca upravo tada ponovo osvrnula na vezu sa Lukićem.

''Ja sam došla ovde preko veze od jedno 30 godina, kada smo se Vlada i ja upoznali, on je znao na vreme s kim treba sa se zabavlja, sa pevačicom. Šalu na stranu, Sara je želela da ja pevam danas. Vidim da ste divno raspoloženi'', prokomentarisala je Ceca.

Izvor: Telegraf

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Goran

11.09.2017 15:36

Ceca, kraljica svih vremena.

ODGOVORITE
Name

Kakva romantika! Idealno za estradne "umjetnice"

11.09.2017 17:15

Prijedlog: Obožavatelji treba da skupe dobrovoljne priloge za budžet filma koji bi osvijetlio život i "umjetničku karijeru" pomenute umjetnice, i ne samo nje, već sličnih.

Name

momak

11.09.2017 21:21

a Hajrudin ....??? Zar On nije bio taj ???

ODGOVORITE
Name

lune

12.09.2017 08:24

Ima zena i srce i dusu svaka cast jos ako je gratis pevala.

ODGOVORITE