Šaban napustio porodični dom

Nekrunisani kralj narodne muzike već mjesecima ne živi u porodičnoj kući na Dedinju sa suprugom Gordanom, već dane provodi u vikendici u Krčedinu s Cucom.

Zabava 10.09.2017 | 17:07
Šaban napustio porodični dom
Brak Šabana Šaulića upao je u nikad veću krizu i na korak je od toga da se okonča, saznaje Kurir iz dobro obaveštenog izvora.

Prema riječima sagovornika, Goca je odavno digla ruke od Šabana, kojem pod stare dane očigledno prija društvo mlade koleginice Ivone Negovanović Cuce.

Viđa samo saradnike

''On je već mesecima u Krčedinu i tamo živi. Porodicu gotovo da i ne viđa. U goste mu jedino dolaze prijatelji i saradnici, a najviše vremena provodi s pevačicom Cucom, s kojom je veoma blizak već godinama'', kaže sagovornik Kurira blizak pevaču i dodaje:

''Porodica je razočarana Šabanovim ponašanjem, pošto ih zapostavlja. On čak retko viđa i ćerke i sina, ali i unuke. Goca je žena koja je oduvek brinula o kući i pokušavala da porodica bude na okupu, ali je i ona uvidela da od toga nema ništa i da će se zbog nerviranja samo razboleti. Prihvatila je činjenicu da se Šaban mnogo promenio i da sada ima neke druge prioritete u životu, ali je najviše boli to što on sve manje vremena provodi s naslednicima njihove dece'', rekao je izvor.



Goca sama na slavlju

Kako se saznaje, Goca se u posljednje vrijeme na slavljima njihovih zajedničkih prijatelja pojavljuje isključivo sama, što ranije nije bilo pravilo, nego je svuda išla sa Šabanom. Takođe, Šaulić je nedavno napunio 66. godinu, ali rođendan nisu obilježili, što je takođe potvrdilo sumnju mnogih njihovih prijatelja da je taj brak zapao u ozbiljnu krizu.

Inače, nekoliko godina unazad javnost bruji o tome da je Šaban u ljubavnoj vezi sa Cucom, a tu vezu pratili su brojni skandali, optužbe i klevetanja. Šaulićeva supruga Goca je sve to dostojanstveno podnijela i pokušala da očuva zajednicu, budući da imaju veliku porodicu.

Međutim, očigledno je shvatila da je sada svemu došao kraj i da svako treba da nastavi svoj život.

Izvor: Kurir

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

Brz

10.09.2017 15:21

opet cuca,,cucka

ODGOVORITE
Name

W

10.09.2017 15:42

CUDNA JADA KADA COVJEK POLUDI PO STARE DANE.KAKAV SI TI KRALJ SABANE?NIKAKAV.

Name

re

10.09.2017 16:36

Gori je klimaks po stare dane nego pubertet u mlade.

Name

Sex-Terapeut

10.09.2017 17:45

Kod muskaraca ne postoji klimaks,ili mogu ili ne mogu a zene u klimaksu sex ne zanima,tako da nije problem u Sabanu.

Name

Klimaks kod muškaraca

10.09.2017 21:32

Ulaskom u zrele godine kod muškaraca se smanjuje lučenje hormona testosterona, tako da i oni prolaze kroz klimaks slično ženama, koji se zove andropauza. Funkcija testisa se usled starenja polako smanjuje. Tegobe koje prate funkcionalno iscrpljivanje testisa zavise od brzine, a delimično i od uzroka prestanka funkcije testisa. Najviše zavise od brzine smanjenja sekrecije hormona. http://www.stetoskop.info/Klimaks-kod-muskaraca-4783-c2-content.htm

ODGOVORITE
Name

RAJNA

11.09.2017 11:15

Izgleda da je Aca Lukas otvorio sezonu razvoda, treća sreća je rezervisana za Brenu i Bobu . U oba braka Brena se pominje kao baba vračara , a to je logično, kad ja ne mogu biti sretna, što bi bili drugi.

ODGOVORITE
Name

Iskren

12.09.2017 20:55

Svaka cast kralju samo udaraj kad mozes

ODGOVORITE
Name

re Iskren

12.09.2017 22:27

Bravo za komentar, Gordanu je oduvjek interesovala lova i to ima, samo da kralj nepretera sa kakvim Vijagrama

Name

opet

13.09.2017 07:39

Opet će mu se Goca vratiti po drugi put.