Na radaru Zvezde: Antić, Džons i još dvojica!

Crveno-beli su u potrazi za poslednjim pojačanjem za sezonu 2017/18.

Košarka 10.09.2017 | 21:30
Na radaru Zvezde: Antić, Džons i još dvojica!
"Crvena zvezda pregovara sa bivšim igračem Partizana, Kevinom Džonsom", glasila je informacija portala "Sportando" koja je u nedelju ujutro izazvala veliku pažnju.

Potraga Crvene zvezde mts za "visokim" igračem kojim bi kompletirala sastav u punom je jeku, a Džons nije jedini "na radaru" srpskog i regionalnog šampiona.

Pored pouzdanog Amerikanca, dokazanog i u dresu Partizana pretprošle i Lokomotive Kubanj prošle sezone, crveno-beli dovode se u konkretnu vezu i sa Perom Antićem, krilnim centrom Fenerbahčea i trostrukim osvajačem Evrolige, koji je u Zvezdi već igrao od 2005. do 2007. godine.

Nekadašnji NBA centar nosi dres šampiona Evrope od 2015, sa Fenerom je počeo i pripreme za novu sezonu, ali ipak postoji mogućnost da nastupajuću takmičarsku godinu provede u crveno-belom. 

Međutim, Zvezdina potraga, bazirana na pravom odnosu cene i kvaliteta, nije svedena na samo ovu dvojicu igrača.

MONDU je u klubu sa Malog Kalemegdana rečeno da Zvezda u opticaju ima još dvojicu igrača i da još nije postignut definitivni dogovor ni sa jednim od njih.

Sudeći prema "procurelim" imenima Džonsa i Antića, lako je zaključiti da se traži igrač sličnih karakteristika, čijim bi dovođenjem sastav Dušana Alimpijevića bio zaokružen uoči završnice priprema za start nove sezone.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Miško

11.09.2017 17:10

Potvrdio Miško Ražnatović da je Pero Antić novi igrač Crvene Zvezde.

ODGOVORITE