Ja ih zvala, oni se druže s Cecom

Jelena Karleuša pre dva dana slavila je rođendan ćerkama Atini i Niki, a jedna od gošći bila je i Viktorija, ćerka Ace Lukasa.

Srbija 10.09.2017 | 10:56
Ja ih zvala, oni se druže s Cecom
“Viktoriju sam zvala, došla je sa sestrom Sofijom. Sonja ih je dovezla. A zvala sam i Lukasa, ali on je verovatno zauzet druženjem sa Cecom. To mu ja ne zameram jer stare prijatelje ne treba zapostaviti zbog novih”, rekla je JK i dodala:

 “Mislim, zbog novih najboljih prijatelja koji mogu da shvate njegovu ružnu prošlost”. Zatim je JK objasnila kako postupa sa Lukasom.



“Aca i ja se čujemo redovno, uglavnom mu govorim da hitno prestane da komunicira sa novinarima i da isključi telefon. On svaki put kaže da će me poslušati i to se nikad ne desi”, kaže Karleuša.

Jelena je dodala i zašto na rodjendanu njenih ćerki nije bila Viki Miljković.



“Zvala sam i Viki da dođe sa detetom, ali pošto se sinoć družila sa Cecom, odjednom se ušinula. Pa to je neverovatno, mislim, što se ušinula”, rekla je Karleuša kroz smeh.

(Kurir)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

UsinuTa Estrada

10.09.2017 10:02

Ceca pa pet mjesta prazno.Volili je ili ne ona jeste institucija.Karleusa pokušava preko njenog imena da popuni žutu štampu i zaleci komplekse.Proziva je bez veze samo da bi njeno ime bilo u istoj rečenici sa njenim.Proziva Cecu samo zato sto je posjetila Lukasa koji ju je pozvao u goste.

ODGOVORITE
Name

Bravo

10.09.2017 10:45

Zbog takvih kao ti nikada sunce Srbiju ugrijati neće. Dabogda ti kćerka naslijedila cecu kada ti je toliko draga.

Name

Re bravo

10.09.2017 11:41

Polako Bravo pojesce te ljubomora kao i JK...

Name

???

10.09.2017 11:58

Ceca ti Srbija??? Blago kući koju zaobiđeš...

Name

Olja

10.09.2017 13:55

Institucija? Da li vi znate sta znaci pojam "institucija"? Ne znate, naravno. Kako biste inace jednoj pjevaljki dali takav znacaj. Kazem "pjevaljki" jer to su kic, sund ... majstori koji zagadjuju mozak. Pjevacice su nesto drugo, nesto ljepse, nesto sto oplemenjuje, poput Edit Pjaf, nekad ili Jelene Tomasevic, danas, naprimjer.