Murić: Navijam za Crnu Goru, Srbi biju, cijepaju!

Edo Murić, reprezentativac Slovenije i bivši igrač Partizana, bez euforije je komentarisao plasman u četvrfinale Evrobasketa.

Košarka 10.09.2017 | 14:00
Murić: Navijam za Crnu Goru, Srbi biju, cijepaju!
Slovenija je u prvom meču osmine finala pobedila Ukrajinu 79:55, a Murić je za 15 minuta provedenih na terenu upisao dva poena, dva skoka i jednu ukradenu loptu.

"Mis mo već igrali ovog leta pripremenu utakimicu protiv Ukrajine, tako da smo tačno znali šta nas čeka. Prikazali smo našu igru - čvrstu i mušku, i to je razlog što smo ih pobedili. Naša najveća snaga je u tome što se tačno zna šta koji igrač radi. Dakle, nema ono: "daj da ja probam...", nego svako na terenu ima konkretnu ulogu ", rekao je Murić.

On je rekao i koga bi voleo za narednog protivnika.

"I Crna Gora i Letonija su baš dobre, pogotovo Letonija. Pokazala je sa Porzingisom mnogo na ovom prvenstvu. Ja navijam da pobedi Crna Gora".

Murić prati igre reprezentacije Srbije.

"Pratio sam Srbiju i tokom priprema. Žao mi je što nisu u punom sastavu. Oni i Španci drže evropsku košarku, ali mogu da igraju i bez onih koji nisu tu. Biju se, cepaju... Pričao sam sa Gagijem (Dragan Milosavljević), rekao sam da bih voleo da se sretnemo u finalu. Ali to je dug put".

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar