Čempionšip: Petarda Derbija protiv Hala!

Petarda Derbija i nemi posmatrač Alan Mekgregor! Ubedljivo slavlje sastava Gerija Roueta - 5:0.

Fudbal 08.09.2017 | 23:45
Čempionšip: Petarda Derbija protiv Hala!
Ovaj Derbi se ne šali, a ako nastavi u ovom ritmu mogao bi da bude ozbiljan kandidat za plasman u Premijer ligu ove sezone. Ekipa Gerija Rouveta ubedljivo je savladala Hal na otvaranju šestog kola engleskog Čempionšipa, mada je veliko pitanje u kojem bi smeru otišla utakmica da je Sebastijan Larson u 27. minutu iskoristio jedanaesterac za izjednačenje gostujućeg tima – 5:0 (4:0).

Ipak, to ni na najmanji način neće umanjiti slavlje domaćeg tima, koji je još u prvom poluvremenu vodio sa 4:0, a onda u nastavku veliko slavlje zaokružio domaćeg tima zaokružio Bredli Džonson svojim drugim pogotkom na utakmici. Dva je postigao i odlični Matej Vidra, koji je dao prva dva gola, dok je strelac trećeg bio Kurtis Dejvis.

U nebranom grožđu kod svagog od pet golova bio je golman gostiju Alan Mekgregor. Rezervni golman škotske reprezentacije postigao nije mogao ništa kod slobodnog udarca Vidre u 15. minutu, dok se kod naredna četiri gola nije ni pomerio, što je u jednom trenutku delovalo prilično komično. Ipak, za njegovu ulogu nemog posmatrača bili su odgovorni odbranbeni igrači Hala, koji su dozvoljavali protivnicima da im iz neposredne blizine postižu golove.

ENGLESKA 2 - 6. kolo

Petak:

Derbi - Hal 5:0 (4:0)
/Vidra 15, 34, Dejvis 38, Džonson 45, 58/

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar