Cvajta: Prvi bod za Grojter Firt!

Jan Regenzburg u uzbudljivom finišu slavio protiv Hajdenhajma.

Fudbal 08.09.2017 | 21:20
Cvajta: Prvi bod za Grojter Firt!
Četiri kola nije mogao da se sastavi Grojter Firt. Ni danas se nije pretrgao od bog zna kakvog fudbala, ali je na otvaranju pete runde Cvajte „kljucnuo“ prvi bod u novoj sezoni - 1:1.

Goste, koji su se ne tako davno šunjali prvi vrhu tabele i pretili da se plasiraju u Bundesligu, novog neuspeha spasao je Filip Hofman. Napadač je osam minuta pre kraja iskoristio dubinsko dodavanje iza odbrane domaćeg tima i pored nesnalažljivogBalasa šokirao oko 28.000 navijača na DDV areni.

A činilo se da će oni imati razloga za radost pošto je terensku inicijativu i veliki broj šansi Dinamo krunisao u 36. minutu, tako što je Filip Hajze istrčao polukontru i na dodavanje Bosanca Harisa Duljevića pogodio dalji ugao.

U drugom meču večerašnjeg programa Jan Regenzburg je savladao Hajdenhajm u gostima 2:1. Marvin Kol je sredinom drugog dela pogodio fantastičnim hicem iz slobodnog udarca, poravnao je Videman četiri minuta pre kraja natrčavši na odbitak golmana, ali je maltene u narednom napadu Džošua Mes pogodio za 2: 1, da bi drugi trijumf Regezburga overio Marko Grinter u nadoknadi.

NEMAČKA 2 - 5. kolo

Petak:

Dinamo - Grojter Firt 1:1 (1:0)
/Hajze 36 - Hofman 82/

Hejdenhajm - Regenzburg 1:3 (0:0)
/Vidman 86 - Kol 68, Mes 88, Gritner 90+5/

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar