SLS: Čukarički razigran u Šapcu

"Brđani" pobedili Mačvu 2:0 u premijernom meču 8. kola Superlige Srbije.  Čuka se razigrala: Mudrinski opet pogodio, prvenac Mićina.  Izabranici Nenada Lalatovića osvojili tri vedna boda u Šapcu – 0:2.

Fudbal 08.09.2017 | 18:45
SLS: Čukarički razigran u Šapcu
Utakmicom Mačva - Čukarički počeo je osmi ovosezonski fudbalski vikend u Superligi Srbije.

"Brađni" se iz Šapca vraćaju sa celim plenom, koji su mu golovima doneli Ognjen Mudrinski u petom i Petar Mićin u 78. minutu.

Četvrtim trijumfom u sezoni Čukarički se probio na sedmo mesto i sada ima 13 bodova, dok je Mačva, za sada, ostala na devetom sa četiri boda manje.

Čukaričkom je očigledno prijala reprezentativna pauza, pa je odmah nakon nje slavio na izuzetno teškom gostovanju u Šapcu. Brđani su golovima Ognjena Mudrinskog i Petra Mićina stigli do tri vredna boda koja su ih dodatno približila samom vrhu tabele – 0:2 (0:1).

Izabranici Nenada Lalatovića su izuzetno brzo utišali prilično raspoloženu publiku solidno popunjenih tribina stadiona u Šapcu. Mudrinski je nakon gola na Banjici pogodio na još jednom gostovanju, a sve pre toga je sve odlično uradio snalažljivi Darko Zorić.

Nakon vodećeg gola kontrola igre i rezultata u potpunosti je bila u rukama Beograđana, koji su u nastavku meča tražili idealnu priliku da nokautiraju protivnika. To se dogodilo u 78. minutu, kada je prvenac u novom dresu postiglo najsvežije pojačanje ČukaričkogPetar Mićin. Doskorašnjem fudbaleru Vojvodine asistirao je Marko Docić, koji se u tim vratio nakon preloma prsta i dvomesečne pauze.

Parovi 8. kola:

Mačva - Čukarički 0:2 (0:1)
/Mudrinski 5, Mićin 78/

u subotu

Bačka - Radnički Niš 16.00
Borac - Zemun 19.00
Javor - Crvena zvezda 19.00
Radnik - Rad 19.00
Spartak - Napredak 19.00
Partizan - Mladost 21.00

u nedelju

Voždovac - Vojvodina 19.00

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar