Ipak, dobre vijesti po vezistu Partizana!

Nebojša Kosović neće pauzirati 6 meseci, već samo 15 do 20 dana, kaže selektor crnogorske reprezentacije Ljubiša Tumbaković.

Fudbal 08.09.2017 | 19:15
Ipak, dobre vijesti po vezistu Partizana!
U prvi mah izgledalo je mnogo gore, ali najnovije informacije o zdravstvenom stanju veziste Partizana Nebojše Kosovića zvuče mnogo optimističnije.

Kosoviću nisu naprsli ukršteni ligamenti već ima napuknuće "običnih" ligamenata, navodi Televizija Crne Gore.

Selektor crnogorske reprezentacije Ljubiša Tumbaković rekao je danas za Televiziju Crne Gore da je situacija i dalje ista kao pri 20 dana.

"Kosovićeva povreda se rešava rutinskim zahvatom nakon kojeg sledi pauza od samo 15 dana a ne celu sezonu", rekao je Tumbaković.

Kosović će će za par dana na kontrolu u Rim, nakon čega će biti poznato da li će zahvat obaviti odmah ili će sačekati ključne duele u kvalifikaciionim utakmicama Crne Gore protiv Danske i Poljske za plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Vezni fudbaler nije igrao za Partizan još od 9. avgusta zbog povrede kolena, ali ga je Tumbaković ipak zvao u reprezentaciju Crne Gore i ubacio ga je u tim za meč prtiv Kazahstana 1. septembra, koji je Crna Gora dobila 3:0. Međutim, Kosović je zbog bolova morao da napusti igru početkom drugog poluvremena.

Zanimljivo, na današnjoj konferenciji za novinare trenera Partizana Miroslava Đukića saopšteno je da Kosoviću jesu povređeni prednji ukršteni ligamenti.

MARKO JANKOVIĆ ISTO NA PAUZI

Još jedan crnogorski reprezentativac iz redova Partizana Marko Janković takođe neće biti u sastavu za meč protiv lučanske Mladosti u 8. kolu Superlige u subotu zbog premora. Odluka stručnog štaba je da ga "sačuva" za meč protiv Jang bojsa na startu grupne faze Lige Evrope.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar