Karpin surov prema Marku Petkoviću!

Da li je Petković igrač za LŠ? Ne! Da li je uopšte igrač za Spartak? Ne! Ali. . .  Valerij Karpin bez milosti za našeg beka. . .

Fudbal 09.09.2017 | 16:00
Karpin surov prema Marku Petkoviću!
Čuveni vezista Spartaka i ruske reprezentacije, a kasnije i trener najpopularnijeg tamošnjeg kluba - Valerij Karpin, nije zadovoljan onim što je srpski internacionalac Marko Petković pokazao tokom dosadašnjeg boravka u Moskvi. 

Podsetimo, doskorašnji desni bek Crvene zvezde i mladi reprezentativac naše zemlje našao se tri puta u dosadašnjih osam kola u timu i odigrao ukupno 216 minuta, ispod proseka. 

U velikom intervjuu za Sport ekspres Karpinu su postavljena dva pitanja vezana zaPetkovića koji se očigledno našao i na udaru medija. Odgovori slavnog asa bili su vrlo, vrlo direktni. Malo je reći bez dlake na jeziku...

Prvo pojačanje Masima Karere ovog leta bio je Marko Petković iz Crvene zvezde?

"I" - odgovorio je kontrapitanjem Karpin.

Da li mislite da se radi o igraču kalibra za Ligu šampiona?

"Ne". 

U tom slučaju, da li je Petković zaslužio da se uopšte nađe u ekipi Spartaka? 

"Ne. Ali moguće da je to akvizicija za budućnost. Možda ćemo za šest meseci nešto otkriti. Malo je minuta proveo na terenu". 

Kako onda ocenjujete prelazni rok Spartaka, odnosno letošnja pojačanja?

"Petković je, kao što rekoh, malo bio na terenu, baš kao i Pašalić, dok Pedro Roča (najskuplje pojačanje, 12.000.000 evra iz Gremija) još nije ni dobio šansu", ispričao je između ostalog Valerij Karpin. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar