Lazar - riješena sudbina! I teško da je moglo gore...!

Pred Srbinom je najmanje još šest turobnih meseci. . .

Fudbal 08.09.2017 | 18:15
Lazar - riješena sudbina! I teško da je moglo gore...!
Do pre nekoliko dana izgledalo kao sasvim izvestan transfer, a evo danas mediji u Engleskoj najbliži Liverpulu tvrde da od posla nema ništa - Lazar Marković do januara ostaje na Enfildu! 

Utisak je, po Markeca najgora moguća opcija, jer poznato je da Jirgen Klop ne računa na njega i da je po svaku cenu želeo da ga se reši tokom leta. Marković je imao nekoliko ponuda, najozbiljniju od Votforda odbio je, a poslednjih dana selili su ga ponovo u Fenerbahče na pozajmicu, gde je već proveo godinu dana tokom 2015. i 2016.  

Liverpul eho jutros konstatuje da nema šanse da se Lazar dogovori sa Turcima do kraja dana - u 23.00 ističe rok za transfere na Bosforu - te da će narednih šest meseci trenirati sa prvim timom, ali da će šansu eventualno dobijati u Liga kupu. Možda. 

Podsetimo, Klop je iz nekog razloga Markovića prijavio za Premijer ligu. 

Srpski internacionalac zvanični meč za Redse nije odigrao pune dve godine i zaista je teško očekivati da bi tokom ove jeseni nešto krucijalno moglo da se promeni u tom smislu, te da Nemac promeni mišljenje. 

Pred Lazarom Markovićem je, dakle, još šest meseci sedenja na klupi. Inače, ugovor sa Redsima ističe mu tek u leto 2019... 

Izvor: mozzartsport

foto: Action Images

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

bbbbbbb

15.09.2017 21:31

Nista nije slabi od velikih zvezda koji gube glat utakmice.

ODGOVORITE