Keba ima na stotine ogledala

Folker Dragan Kojić Keba otkrio je da u svom domu u beogradskom naselju Bežanijska kosa ima čak 200 ogledala. Ovaj pevač poznat je po tome što vodi računa o svom izgledu, ali i po tome da ne izlazi iz kuće bez ogledalceta u džepu.

  • Magazin
  • Zabava


Koliko je opsednut ovim predmetom, govori i činjenica da ih u svojoj vili ima bukvalno na stotine.

- Ogledalo je deo mene otkako znam za sebe. Ja ih kući imam više od 200, i to raznih. To je magija koja je deo mene. Ako me pitate zašto i kako, ja to ne bih znao ni da objasnim - istakao je Keba gostujući u emisiji "Letnjih 150 minuta" na Prvoj TV.

Deo njega

-Ogledalo je deo mene otkako znam za sebe, rekao je Keba.

Čak i kad gostuje u emisijama, čim su reklame ili se kamere okrenu na drugu stranu, pevač baci oko na ogledalo da proveri da li je sve na svom mestu. Pored ogledalceta, Keba svoj život ne može da zamisli ni bez kremica koje svakodnevno koristi, kao ni bez pincete za čupanje obrva. Folker čak sam pravi neke pomade za lice:

- Kolegama sam se bukvalno kleo da sam malo mlađi samo zbog krema koje sam sam spravio. Znate da stalno sa sobom nosim ogledalce i da ne volim da izgledam iznureno, oronulo - priznao je jednom prilikom Kojić.

(Informer)

KOMENTARI3
POŠALJITE PORUKU

rock

08.09.2017 16:21

Ko njega moze da slusa 150 minuta.

Ciganska obicna.

Kljusina

08.09.2017 22:51

Ljepota

08.09.2017 18:01

lijep,cojk burdus,mrki.

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.