Podgoričanin ubijen u kafiću

Podgoričanin Ivan Nedović ubijen je oko 13 sati u pucnjavi u kafiću "Auto Zeta" u Podgorici. U istoj pucnjavi teško je ranjen navodni član škaljarskog klana Milić Minja Šaković i ljekari mu se bore za život, javili su crnogorski mediji.

  • Vijesti
  • Region


Prema pouzdanim saznanjima "Vijesti" iz izvora bliskog istrazi, na Šakovića i Nedovića maskirani napadač ispalio je rafal i pobjegao.

"Vijestima" je rečeno da je napadač bio suvozač u sivom BMW-u stranih registarskih oznaka, te da je izašao iz automobila, prišao lokalu i kroz staklo ispalio rafal u Šakovića i Nedovića.

Iz policije je saopšteno da preduzimaju intenzivne aktivnosti, u koordinaciji sa tužilaštvom, na rasvjetljavanju ovog slučaja. 

"CB Podgorica je danas oko 12,30 časova obaviješten da je u ulici Vaka Đurovića u Podgorici, u lokalu koji se nalazi u sklopu servisa „Auto Zeta“, došlo do upotrebe vatrenog oružja. Za sada nepoznata lica, na čijoj identifikaciji policija radi, su upotrijebila vatreno oružje od čijeg dejstva su povrede zadobili I.N. i M.Š. iz Podgorice. Ova dva lica su transportovana u Klinički centar radi ukazivanja ljekarske pomoći. I.N. je podlegao povredama", saopšteno je iz policije.

Na licu mjesta se vrši uviđaj kojim rukovodi državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

(BN)
(Foto:Vijesti)

KOMENTARI4
POŠALJITE PORUKU

Da se zna !

08.09.2017 15:38

Krvna osveta . Potomci Ilira se medjusobno zavadili. A Srbi su takodje potomci ilira .

Tako I trba samo osveta kakav.sud I sudije pušku u ruke I u čelo.

Neno

08.09.2017 16:39

Hm

08.09.2017 16:40

A vidi Stojadina! Od kad ga nisam vidjeo evo ima 20 godina! To je masina!

Piksi

08.09.2017 16:58

Ivan je slučajna žrtva, kakva tuga za njegove...ni kriv ni dužan!

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.