Glumica i doktor imali burnu vezu

Srđan Cvetanovic (59), specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije sa VMA, nakon svađe je pucao u glavu svojoj vjerenici, glumici Ivani Panzalović (30), a potom je iz istog pištolja presudio sebi.

Srbija 08.09.2017 | 12:30
Glumica i doktor imali burnu vezu
Mladu glumicu je prije ranjavanja hirurg jurio nožem jer je sumnjao da je nejverna, a kada je čuo da zove policiju, uzeo je pištolj i pokušao da je ubije.

Porodična drama i veza prepuna snažnih emocija završila se juče oko 4.30 u stanu u ulici Koste Racina na Dedinju, u kojem su živjeli.

Kako se saznaje, neposredno prije tragedije, oko dva sata iza ponoći počela je rasprava, a kada je ona kulminirala, Ivana je pozvala policiju u pomoć.

Ona im je prijavila nasilje i rekla da je Srđan po stanu juri s nožem i da hoće da je zakolje! Iako je patrola stigla za nepuna dva minuta, Srđan je dva puta povukao oroz pištolja koji je naslijedio od oca!



''U jednom trenutku je rekao: „Kada nisi moja, neceš biti ničija!“ Pucao je u nju i misleći da ju je ubio, presudio je sebi'', kaže izvor.

Policija je zatekla jeziv prizor, Srđana, koji mrtav leži u dnevnoj sobi, dok se Ivana krvava drži za glavu. Samo spletom srećnih okolnosti metak koji je ispaljen da bi je usmrtio Ivanu je okrznuo po čelu i ona je prevezena na VMA, gdje je zbrinuta.

Tokom policijskog uviaja pronađene su krhotine čaša, pepeljara, tanjira i ventilatora koji je izbačen kroz prozor, dok je sam stan ličio na bojno polje.

''Preliminarni rezultati istrage ukazuju da je do porodične drame došlo usljed ljubomore. Srđan je bio nesiguran i svaki Ivanin kontakt s drugim muškarcem je doživljavao kao prijetnju. Za sada postoje samo indicije da je u njihovoj vezi bilo i fizičkog nasilja, koje nije bilo prijavljeno, a te informacije se provjeravaju'', objašnjava sagovornik.



Prema njegovim riječima, inspektori će uzeti izjavu od Panzalovićeve, kao i od njihovih poznanika i komšija iz zgrade.

''Dalja istraga treba da utvrdi šta je dovelo do tragedije, a dosadašnja, prema tragovima pronađenim u stanu, ukazuje na pokušaj ubistva i samoubistvo'', ispričao je naš sagovornik.

S druge strane, komšije iz njihove zgrade objašnjavaju da im je veza bila veoma čudna.

''Prije oko mjesec dana uveče mi je galama u ulazu privukla pažnju i tada sam ugledala usplahirenu Ivanu u tangama i majici kako pokušava da izađe iz zgrade dok je Srđan s druge strane držao vrata. Ona mu je vikala: „Kretenu doktorski, napravio si mi šljivu na oku!“.

Pitala sam je da li joj je potrebna pomoć, na šta je odgovorila negativno, i nastavila je da viče na njega da je pusti da izađe. Rekla sam joj da ima drugi izlaz i ona je odmah otrčala kroz njega, dok je Srđan otišao ka parkingu. U tom trenutku sam shvatila da je ona bila bijesna i njega jurila'', rekla je njihova komšinica.

Druga komšinica je rekla da je čula da je Ivana pre dvije nedjelje nakon burne svađe izgrebala Srđanov automobil.

Glumicu upoznao kad joj je ugrađivao silikone

Srđanovi prijatelji objašnjavaju da je brak sa Ivanom, sa kojom se vjerio u aprilu ove godine, trebalo da mu bude treći.

''Srđan se prije petnaest godina razveo od prve žene Tanje, koja je profesorka, a s kojom ima trojke. Dvije ćerkice i sin su tada imali po sedam godina. Nakon toga je bio oženjen medicinskom sestrom Marijom, koja je brinula o njegovom ocu. S Marijom se razveo nakon što je prilikom operacije upoznao Ivanu.

On joj je tad ugrađivao silikone i rodila se velika ljubav, nakon čega je ostavio Mariju nakon tri godine braka. Srđan je živio momačkim životom u velikom stilu, pa je počeo malo više da konzumira alkohol. Ako se tome dodaju lijepe žene, na koje nije bio imun, kod njega se stvorila zbrka. Takav način života je probudio sumnju da i Ivana slično tako živi, te su se često svađali'', rekao je jedan Srđanov prijatelj.

Bivša tašta: Srđan je sebe najviše volio

Majka Srđanove prve supruge, koja mu je ujedno i komšinica, kratko je prokomentarisala njegovu smrt.



''Za Srđanovu smrt sam saznala iz vijesti, mada sam vidjela policiju i mladu ženu. Tada sam pomislila da ju je napao neki psihički bolesnik. Nedugo zatim čula sam da se on ubio. Mogu samo da kažem da mi je žao mojih unuka, a on kako je radio, tako mu se vratilo. Srđan je sebe najviše volio i to je sve što ću da kažem'', ispričala je njegova tašta M. P.

Srđanove komšije navode da je on sin jedinac uglednog plućnog hirurga, majke doktora interne medicine i da je naslijedio stan i novac. O njemu kažu da su ga ćesto viđali u društvu lijepih žena i da je vozio skup automobil.

Prim. dr Srđan Cvetanović je stručnjaka u oblasti plastične i rekonstruktivne hirurgije. Njegove kolege za njega imaju samo reči hvale. Kažu da je odličan stručnjak, posvećen poslu, a da o svom privatnom životu nije govorio, niti su znali šta se dešava.

Diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Beogradu 1983, specijalizovao plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju 1990, a postao je magistar medicinskih nauka na VMA u Beogradu 1991. godine . Usavršavao se u Velikoj Britaniji, i to za hirurgiju reumatoidne šake.

Član je mnogih prestižnih stručnih udruženja i autor je više od 60 radova iz oblasti rekonstruktivne hirurgije, hirurgije urođenih anomalija, hirurgije šake i estetske hirurgije.

Izvor: Alo

Komentari / 19

Ostavite komentar
Name

Kizo

08.09.2017 10:55

E doktore, doktore, ode ti u zemlju a ona će još imati najmanje 10 takvih kao što si i ti bio. Zbog one stvari su ratovi počinjali. Pametan si bio, ali i budala. Brz oporavak joj želim.

ODGOVORITE
Name

Re,

08.09.2017 12:24

ukoliko se odlucis da izvedes kakvu ludoriju ,za svaki slucaj , izpaliti 3i hitca za svaki slucaj, dvonoge imaju i po 7 am zivota.

Name

NN

08.09.2017 10:55

Treba sve dobro ispitat.

ODGOVORITE
Name

re

08.09.2017 11:45

Ko će ispitati????Ako niko ne stoji iza ubistva,onda se sve dobro ispita!!!U suprotnom ,ništa !!!!Jer ako neko stoji,onda djeci svežu ruku pogrešnim informacijama i antireklamom, pa djeca nemaju snage i mogućnosti da istraju u traženju pravde!!!!

Name

medalja

08.09.2017 11:06

Ja smatran da zasluzuje medalju postuhumno. Pitate zasto? E pa evo razloga. Prvo razveo se od zene, a nije prizenio novu, znaci sve ide njoj i djeci znaci resio je njohov problem. Nije uspio da ubije glumicu, sto znaci nije vise sposoban za proste operacije na kratkoj relaciji i sto je bitno NIJE JU UBIO. Zatim poslije punog radnog staza odlucio je da otvori prazno mjesto za mlade ljude dokotore koji sada ne moraju da idu vani. I sto je najbitnije drzava ne mora vise da placa njegovu skupu penziju nego da uposli mladog doktora. Znaci medalja nema sta, a glumica, dobice i ona nesto pa makar samo dobar PR, nakon ovog cisto sumljam da bi iko htjeo da joj naudi.

ODGOVORITE
Name

re

08.09.2017 11:49

Ma ova glumica kad je već bila spremna na ovakav način života ,onda je spremna i za daljnje lakrdije!!!Možda će tužiti ženu i djecu za nanešenu bol ,jer ona ništa nije kriva ,ona ima sva prava !On nikome nije nanijela bol!!!!Sve je ovo otišlo u pm,svi imaju pravo a prava nigdje,jer morala nema!!!!!!

Name

Sumnja

08.09.2017 14:43

I treba da SUMljAS! I to je za medalju!

Name

xxl

09.09.2017 11:06

Ma ko su oni uopste da mediji pisu o njima..glupost..to se desava svakodnevno ljudima pa niko ne pise..oni sad kao neka krema drustvo a mi ostali raja...il bagra sirotinjska.....FUJ

Name

Sarkazam

08.09.2017 11:12

Pa i da joj je metak prošao kroz glavu ne bi nista mogao ostetiti. Da joj je pucao u grudi siliconi bi zaustavili metak.Gdje covjek jos da puca ?

ODGOVORITE
Name

djoda

08.09.2017 11:27

O POKOJNICIMA SVE NAJBOLJE - STETA imao je sve ?

ODGOVORITE
Name

Draganica ,tetkina

08.09.2017 11:40

Nije jedini kome su takve došle glave!!!!Ma ta bi još trebala tužiti ženu i djecu ,posebno djecu,što joj je njihov otac nanio povredu i ubio se pred njom!A ona jadna i nedužna

ODGOVORITE
Name

Bojan Nišević

08.09.2017 12:13

Vaginalna manipulacija.

ODGOVORITE
Name

hmmmmm

08.09.2017 12:34

Ona njega ubila,vidjecemo,živi bili..

ODGOVORITE
Name

ŽIKA Ž

08.09.2017 13:10

HMMMMMMMMMM U PRAVU SI! OTISCI NA PIŠTOLJU SAMO NJENI. KAMUFLAŽA. VJEŠTAČENJE. NAMJEŠTENO.

Name

VRŠNJACI

08.09.2017 13:05

Njemu 60, njoj 30, baš su bili par, generacija. Čovjek gledao seriju "Ranjeni orao", pa citira Jezdu kad je pucao u Anđelku u toj seriji.

ODGOVORITE
Name

Re ALO

08.09.2017 13:12

Ne laži. .................................?

ODGOVORITE
Name

Duplo

08.09.2017 13:40

Mlađa od njega duplo. treba li poseban komentar. Ona je od njega očekivala pažnju, novac, poklone. Imala je a svjesna da sex nema kvalitet što je imala negdje drugo. On je mislio da će zbog njegove finansijske moći ona gledati samo njega. Greške se skupo plaćaju.

ODGOVORITE
Name

tetka i drugarica joj

08.09.2017 14:01

Ma može ta velika glumica ,glumatati i pravdati se koliko hoće,može i ako ima big majstora biti oslobođena odgovornosti i ona i majstor i jos ko treba!Ali!!!Zidovi imaju uši i sve se zna!!!Onaj ko treba i koga to interesuje sigurno sve zna !!!!A to je najvažnije!Ipak je ovdje ostalo 3 djeca!Interesovaće to njih ,kako zašto i sve pojedinosti , itekako!!!!!

ODGOVORITE
Name

Inspektor

08.09.2017 15:35

Za dva mjeseca slijedi: OBRT U ISTRAZI, GLUMICA UBILA DOKTORA U SAMOODBRANI..

ODGOVORITE