Ne žali za unuku: Poklon 15.000 €

Proslava prvog rođendana Ree Popović, ćerke Nikolije Jovanović i Relje Popovića, biće spektakularna, a za čitavu organizaciju postarala se Vesna Zmijanac.

Zabava 08.09.2017 | 09:25
Ne žali za unuku: Poklon 15.000 €
Pjevačica je već zakupila prostor za proslavu, angažovala animatore, naručila dekoraciju iz inostranstva i planira da uplati novac kao poklon.
 
Ponosna baka uveliko se priprema za ovaj važan datum, 26. septembar, kad je njena mezimica prije godinu dana došla na svijet.

Kako Stars saznaje, Vesna je prošle nedjelje zakupila restoran u kojoj će Rei proslaviti rođendan, poklon je već odabrala, angažovala je brojne animatore, a ostalo je još da se posebno dekoriše prostor u kojem će biti slavlje.



''Vesna je preokupirana Reom. Zato me i ne čudi što je na sebe preuzela cijelu organizaciju njenog prvog rođendana. To je njena želja. Do sada je dala oko 10.000 evra'', rekao je izvor blizak pjevačici.

Zmijančeva se najviše dvoumila oko poklona za unuku, ali je i tu dilemu uspela da riješi. Pošto je Rea još mala, Vesna ne želi da joj kupuje silne poklone u kojima ona ne može da uživa, pa je riješila da joj daruje - keš!

''Da joj ne bi kupovala odijela i igračke, čega već ima i preko glave, odlučila je da uplati novac na račun u banci koji je otvorila čim se Rea rodila. Kako mi je rekla, to neće biti manji iznos od 5.000 evra'', rekao je sagovornik.

Vesna nije odgovarala na pozive i poruke.

Izvor: Kurir

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Ciganska posla

09.09.2017 08:30

Ljudi iz pristojnosti preskoce cinjenicu da je Vesna Ciganka. Ja sam isto 1/4 te nema nista s mrznjom moje misljenje. Cigani su navikli na neimastinu pa dok imaju para svima moraju to pokazati. Na neki nacin zele kupiti postovanje. U njenom slucaju je i ono ' Ne stipaj osoblje'. Da razmislja malo van svog etniciteta vidjela bi koliko gladne djece ima u Srbiji.

ODGOVORITE