EP - Đorđević: Mađari za respekt, ozbiljno ući u meč!

Selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević izjavio je da Mađarska zaslužuje respekt ali da, kada se sve uzme u obzir, oni imaju više razloga za brigu.  Selektor Srbije Aleksandar Đorđević ističe da je njegov tim favorit u osmini finala i da će predstojeća dva dana ekipa maksimalno iskoristiti za odmor, ali i dobru pripremu.

Košarka 08.09.2017 | 13:30
EP - Đorđević: Mađari za respekt, ozbiljno ući u meč!
Košarkaši Srbije odradili su odličan posao u prvoj fazi Eurobasketa i kao prvoplasirana ekipa u grupi D izborili mesto u osmini finala u Istanbulu.

Za protivnika su dobili Mađarsku, četvrtoplasiranu ekipu iz grupe C, sa skorom 2-3, sa kojom će se sastati u nedelju od 14.15 časova u dvorani Sinan Erdem.

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević poštuje narednog rivala, ali ističe da su "orlovi" ipak favoriti u tom meču.

"Mađari su napravili veliki uspeh plasmanom međi 16 najboljih reprezentacija Evrope i samim tim što su stigli u osminu finala zaslužuju respekt. Ipak, svesni smo da smo kao prvoplasirani tim naše grupe favoriti u tom duelu i oni, pre svega, treba da razmišljaju o nama. Mi ćemo toj utakmici prići i pripremiti je ozbiljno, kao što se pripremamo za svakog protivnika. Treba dobro da iskoristimo dva dana koliko ima do utakmice, da se odmorimo i kroz treninge spremno dočekamo osminu finala", rekao je Djordjević, a prenosi Košarkaški savez Srbije.

Duel osmine finala šampionata Evrope izmedju Srbije i Mađarske igra se u nedelju od 14.15.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar