Dečko ljubomoran: Zabranio nastup

Filip Krajinović bijesan što je voditeljka pristala da se s bivšim mužem takmiči u TLZP. Zabranio joj da s njim ima zajedničke nastupe.

Zabava 08.09.2017 | 07:59
Dečko ljubomoran: Zabranio nastup
Teniser Filip Krajinović pobjesnio je kad mu je djevojka Nina Radulović rekla da će učestvovati u šouu „Tvoje lice zvuči poznato“ s bivšim mužem Branislavom Lečićem!

Mladi sportista se plaši da ovo takmičenje ne zbliži nekadašnje supružnike, pa je svojoj djevojci rekao da izbjegava zajedničke koreografije s Lekom. Ali to nije sve! Teniser je insistirao i da Nina postavi uslove producentima da što manje vremena provodi na probama s glumcem.

''Filipu smeta što će njegova devojka nekoliko meseci biti bliska s Lečićem. Teniser je od voditeljke zahtevao da što manje komunicira s bivšim mužem ako želi da njihova veza opstane, kao i da s njim nema zajedničke nastupe'', priča dobro obaviješteni izvor.

On kaže da je Krajinoviću već zasmetalo to što mediji ponovo spajaju Ninu i Leku.

''Mnogo se iznervirao kad je video naslove u medijima. Takmičenje još nije počelo, a velika prašina se digla oko njihovog zajedničkog učešća. To Filipa mnogo nervira jer ga drugari uveliko zadirkuju. On zasad trpi, ali ne znam koliko dugo će izdržati'', završava izvor.

Podsjetimo, Nina i Leka razveli su se u novembru prošle godine, a već na dočeku 2017. voditeljka je viđena u zagrljaju tenisera.

Izvor: Kurir

Komentari / 0

Ostavite komentar