Izazvala haos i završila u zatvoru

Htela da se našali i ukjučila sve alarme na železničkim stanicama, digla opštu uzbunu, pa završila u zatvoru.  Ona se tereti za remećenje javnog reda i mira, izazivanje lažne uzbune i prekida rada javnog prevoza.

Svijet 07.09.2017 | 22:05
Izazvala haos i završila u zatvoru
Žena G.G. (21) iz BiH, sa mestom prebivališta u Savoni, uhapšena je u Italiji jer je izazvala pometnju u železničkom saobraćaju.

Ona je, naime, uključila sve alarme na brojnim železničkim stanicama na relaciji Đenova-Ventimiglia, zbog čega su radnici Železnica odmah zaustavili sve vozove i pozvali policiju. To je napravilo pometnju i kolaps u železničkom saobraćaju.

Bosanka je biciklom krenula sa stanice u mestu Imperia, a uhvaćena je u mestu Andora dok je pokušavala da uključi još jedan u nizu alarma, pišu italijanski mediji, a prenosi Avaz.

Uhapšena devojka u početku je policiji odbijala da pokaže lične dokumente. Ona se tereti za remećenje javnog reda i mira, izazivanje lažne uzbune i prekida rada javnog prevoza.

Železnički saobraćaj uspostavljen je nakon sat vremena pauze.

(Telegraf)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Brzi

07.09.2017 21:05

Naj vjerovatnije nisu joj svi kod kuce.

ODGOVORITE
Name

Car

07.09.2017 21:29

ne ,glupaca je mislila da se nalazi negde u bosni ,gde je ama svaka glupost dozvoljena , tamo je niko ni kaznjavao "ali eto dogodi se ;ko zna ko joj je to narucio nikada dvaput a ne reci.

ODGOVORITE