Ranjen policajac ispred kafića

Pucnjava u Novom Pazaru.

Srbija 07.09.2017 | 21:43
Ranjen policajac ispred kafića
Pripadnik novopazarske policije Dragan Č. ranjen je prije pola sata ispred jednog novopazarskog kafića u ulici Stefana Nemanje.

Na njega je pucala nepoznata osoba iz automobila u pokretu dok je bio na dužnosti i tom prilikom zadobio je prostrelnu ranu u stomak. Ranjenog policajca su u bolnicu prebacili građani, a na lice mesta ubrzo je stigla policija koja obavlja uviđaj.



Ranjeni policajac se trenutno nalazi u bolnici i nije životno ugrožen.



Istraga treba da pokaže ko je pucao na policajca.

(Telegraf)
(Foto: Tanjug)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Svedok

08.09.2017 08:01

Ko god da je pucao je na drzavu u svim normalnim zemljama istraga i tuzilastvo nadju i raskrinkaju motiv samo u jebenoj BiH prijetnje polacajcima i ugrozavanje njihove sigurnosti je normalna stvar pogotovu za samo tuzilastvo BiH koje se bavi opstruiranjem istrage i sakrivanjem i motiva i izvrsuoca .Navodimo prijetnje policijskom sluzbeniku granicne policije BiH Palalic Daliboru,koji je prijetnje prijavio igranicnoj policiji i sipi i sudu BiH kao i tuzilastvu BiH.Podsjecamo policajac ne samo da je prijavio vec i saslusanu svojstvu svjedoka sipa u Banja Luci, dostavila je izvjestaj tuzilastvu BiH jos u 2010 godini tacnije 11.06.2010 godine i taj predmet stoji u latici tuzilastva.Nije li to podrska kriminalu i korupciji ili su neki ljudi ne dodirljivi u BiH, za najvecu pravosudnu instituciju u BiH,tj zasticeni su od krivicnog gonjenja umjesto da rezultira istragom i optuznicom protiv onih a tj nadredjenih ovom policajcu koji su propustili svjesno niz sluzbenih i istraznih radnji koji su bili duzni uciniti i poduzeti kao sluzbene osobe a ocigledno da nisu.

ODGOVORITE