Nada Obrić će se dobro zabaviti

Izgleda da će se pevačica Nada Obrić, baš kao što je i najavlia, mnogo dobro zabavljati u "Zadruzi".

Zabava 07.09.2017 | 15:52
Nada Obrić će se dobro zabaviti
Pre ulaska u rijaliti Nada je rekla da joj neće smetati mlade i lepe devojke kao konkurencija.

- Idem u rijaliti, pa što mi bog da. Pravo da vam kažem, ni ja ne znam zašto uopšte idem tamo. Ništa me nije nateralo, niti mi treba za karijeru, niti zvog posla, niti zbog finansija. Ulazim bez honorara, ništa nisam tražila. U životu nije sve u parama. Što se mene tiče, nije mi bio potreban ni ugovor, ceo život mi je reč bila bitnija od svakog ugovora. Ne znam ni ko će se sve naći u rijalitiju. Nisam se interesovala. Niko mi ne smeta, samoj sebi sam najbitnija. Ne smeta mi što ću spavati sa starletama i prostitutkama u istoj sobi, pa čak i krevetu. Šta je loše u tome? Svesna sam svega - rekla je Obrićeva dan pred ulazak u rijaliti.

Pevačica se čak nije plašila ni što će život deliti sa Zoranom Marjanovićem, suprugom ubijene pevačice Jelene Marjanović Krsmanović, zbog koga drugim učesnicima klecaju kolena, odrično je odgovorila:

- Neka ulazi ko god hoće, svako je tamo za sebe. Eto vidite, on se zove Zoran Marjanović, a ja Nada Obrić. Kakave to sad veze ima? Ne zanima me što ostali strahuju od njega, uopšte nisam ni pitala ko ulazi. On me ne zanima, meni ne može ništa - rekla je pevačica.

(Alo)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

M

07.09.2017 14:29

Nado stoci to...

ODGOVORITE
Name

bsk

07.09.2017 18:31

Zar je jos ziva baba sera ona je davna proslost i ni po cemu da se pamti.

ODGOVORITE