Batine: Prevario ženu sa komšijom

U ponedjeljak u prepodnevnim časovima, Jovana S. nanijela je teške tjelesne povrede suprugu Milošu S. iz Aranđelovca, kojeg je uhvatila u prevari.

  • Magazin
  • Zabava


Po navodima policije, Jovana S. uhvatila je svog supruga Miloša S. u prevari u ranim jutarnjim časovima, a zatim mu nanijela niz teških tjelesnih povreda. Jovana S. krenula je na posao, ali se nakon odlaska sjetila da nije ponijela novčanik, da bi se nakon pola sata vratila do kuće da ga uzme.

Kako je ušla u stan, začula je čudne zvukove u stanu, a zatim je svog supruga koji je stigao u rano jutro sa puta, pošto je vozač kamiona, videla u bračnom krevetu kako vodi ljubav sa svojim komšijom Pericom.

U afektu, supruga je uzela metalnu dršku od usisivača i zadala suprugu niz udaraca, a nije bio pošteđen ni njegov ljubavnik.

''Da sam zatekla bilo šta drugo bilo bi mi lakše. Da me je varao sa nekom komšinicom, prijateljicom, ne bi se toliko ni naljutila. To su uobičajene stvari u braku. Ali da mi je muž homoseksualac, to nisam mogla da povjerujem ni u najluđim snovima. Ovo je veliko razočarenje za mene. Miloš je za mene bio pojam muškosti, ali kada sam čula kako mu Perica viče “Maco moja” i mazi ga po glavi dok vode ljubav, u meni je izazvalo napad bijesa i nisam gledala gdje udaram'', rekla je supruga Jovana S.

Izvor: Alo

KOMENTARI3
POŠALJITE PORUKU

Trebinjka

06.09.2017 09:55

Udri Jovana magarcinu

Bas s bez srca neka malo a ti sigurno nisi svog prevarila.

re Trebinjko

06.09.2017 17:58

STD

06.09.2017 13:55

A ti im se osveti pa kresni komšinicu... Nerešeno

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.