Vozač "bentlija" čuvao starletu

Luka R. , vozač „bentlija“ kojim je pokušao da presiječe kolonu vozila s predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, radio je kao obezbjeđenje starlete Tamare Đurić i u beogradskom noćnom klubu „Nana“.

Zabava 06.09.2017 | 08:21
Vozač "bentlija" čuvao starletu
''Luka R. izjvesno vrijeme je radio kao tjelohranitelj Tamare Đurić. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja i poslije kratkih pregovora on je postao njen bodigard'', kaže izvor.

Luka R. na svom Facebook profilu ima nekoliko slika sa Đurićevom, koja je široj javnosti postala poznata kada je zbog komplikacija sa silikonima u zadnjici završila u bolnici i umalo izgubila život.

Pored ovog posla, Luka R. je radio i kao obezbjeđenje u noćnom klubu „Nana“.

Incident se dogodio na kružnom toku na Topčiderskoj zvijezdi u subotu u 8.20 sati, kada je na vozilo u kojem se nalazio predsjednik Srbije Aleksandar Vučić naletio automobil „bentli“ španskih registarskih oznaka.

Osumnjičeni su ubrzo uhapšeni, a prema krivičnoj prijavi, za volanom luksuznog automobila bio je Luka R., a pored njega su bili i Miloš T. i Stevan D.

Svi su od ranije poznati policiji po izvršenju različitih krivičnih djela.

Skupocijeni auto je u vlasništvu bivšeg fudbalera Ivice Dragutinovića, piše Kurir.

Zorana Mihajlović, potpredsjednica Vlade, ocijenila je jučer da „do najsitnijih detalja“ treba ispitati incident u kome je vozilo naletjelo na kolonu pod pratnjom u kojoj se nalazio Vučić.



Ona je navela da se „u zemlji u kojoj smo imali jednog Bagzija mora utvrditi pravi motiv nasilnika koji su imali udes sa kolonom u kojoj je bio predsjednik Srbije“.

''Hitno se mora istražiti sve što se dogodilo u subotu, kada je bila ugrožena bezbjednost predsjednika Srbije. Pogotovo jer je utvrđeno da je riječ o ljudima koji su s one strane zakona i o kojima policija već ima dovoljno informacija'', navela je ona u saopštenju..

Nismo znali da je u koloni predsjednik Luki R. i dvojici njegovih prijatelja, Milošu T. i Stevanu D., sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu juče je poslije saslušanja odredio pritvor do 30 dana.

''Pritvor im je određen da ne bi uticali na svjedoke'', potvrdila je advokat Nevena Protić. Kako Kurir nezvanično saznaje, trojica osumnjičenih za ugrožavanje sigurnosti na saslušanju su izjavili da nisu znali da je u koloni koju su presjekli na Topčiderskoj zvijezdi bio predsjednik Vučić.

''Objasnili su da ih je bivši fudbaler Ivica Dragutinović, koji je bio gost u lokalu u kom rade, zamolio da odu do pumpe i u njegov „bentli“ sipaju gorivo. Krenuli su da se provozaju, za volanom je bio Luka R., koji Dragutinovića poznaje od ranije'', kaže izvor.

Izvor: Avaz

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Car,

06.09.2017 07:05

koje ovde glavni:starleta ili Predsednik ; nepravite se ludim.

ODGOVORITE
Name

aaa

06.09.2017 08:33

Buduci da auto nije ukraden, vlasnik koji ga je dao kriminalcima je takodje kriv za pomaganje u izvrsenju krivicnog djela ali kod nas to ne prolazi...zakon ne vazi za starlete, pinkove zvjezdice i sinove, fudbalere i ostale "poznate i priznate" gradjane... tuga do neba...

Name

re car

06.09.2017 18:03

Isti su i predsednik i starleta.

Name

Superhik

06.09.2017 07:44

Od koga čuva starletu jedino od takvih budala kao što je i on.

ODGOVORITE
Name

MISLIS

06.09.2017 08:00

NA ONOG SA BARUTNIM CESTICAMA NA RUCI , ONAJ STO JE POMILOVAO UBIJENOG DRUGA PO GLAVI.

Name

STA RECI

06.09.2017 07:45

BEOGRAD STECISTE KRIMINALACA,ZENSKI LAKOG MORALA POLITICARA SA KRIMINALNIM DOSIEIMA, PREDSEDNICKI KANDIDATA SA SUMNJIVIM SAMOUBISTVIMA SKUPILO SE SA KOCA I KONOPCA ,,BEDAK ,,OD GRADA.

ODGOVORITE
Name

ja nacitu te nataco

06.09.2017 15:21

danas se i najobičnije kuravele proglašavaju nekakvim starletama

ODGOVORITE