Grbić: Poslije onoga sinoć... Fantastično!

Selektor je nekoliko puta čestitao izabranicima na osvajanju evropske bronze.

Ostali sportovi 04.09.2017 | 09:45
Grbić: Poslije onoga sinoć... Fantastično!
Finale je izmaklo, ali ne i medalja!

Odbojkaška reprezentacija Srbije vraća se iz Poljske kao zvanično treća selekcija Evrope, jer je u subotu ponovo odigrala meč od pet setova i završila ga trijumfom nad Belgijom.

Velikim trijumfom!

Manje od 24 sata posle poraza od Nemačke, u kojem su vodili 2:0 pa ispustili šansu za trijumf, srpski odbojkaši smogli su snagu da odigraju borben meč, da ostave na terenu sve što imaju i da obezbede odličje.

"Pomešane su emocije", rekao je selektor Grbić.

"Prvo sam ponosan, jer su igrači pokazali karakter, želju da se osvoji medalja. Verovatno će svi biti svesni vrednosti ove medalje tek kad prođe vremena, jer je sinoć posle utakmice razočaranje bilo toliko vidljivo na licima svih, ne samo igrača, već i 'stafa' i svih... Pobeda nam je izmakla, toliko smo joj bili blizu..."

Sinoć je Srbija povela 1:0, pa gubila 1:2, ali Dražen Luburić nije dozvolio još jedan poraz.

"Vratiti se posle takvog meča za manje od 24 sata i samo izaći na teren i boriti se za bronzu apsolutno nije jednostavno. Posle takvog razočaranja smogli su snage da se vrate, da se ponovo motivišu i da izađu na teren agresivni, strpljivi.."

"Zaista mislim da su ovu bronzu potpuno zaslužili i bila bi velika, velika šteta da smo se vratili bez medalje nakon svega što se događalo do sinoć. Pokazali su fantastičnu igru, fantastičnu ekipu kao sinoć i jako mi je drago što je to krunisano medaljom. Imamo kvalitet i za jače odličje i to smo i pokazali", poruka je selektora Grbića.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar