Postaje menadžer Cecinoj kćerki

Bivši muž Dare Bubamare biće glavni producent prvog albuma Anastasije Ražnatović, ekskluzivno saznaje Kurir. Milan Kesić će u karijeru ćerke Cece Ražnatović uložiti oko 50. 000 evra.

Zabava 02.09.2017 | 17:27
Postaje menadžer Cecinoj kćerki
Anastasija počinje da radi na pjesmama za svoj prvenac, a osim što pregovora s kompozitorima i tekstopiscima, već je pronašla i menadžera koji će voditi njenu karijeru.

Kako se saznaje, Ražnatovićka je odlučila da saradnju ponudi Kesiću, i dalje zakonitom Darinom suprugu, koji je za poslednjih nekoliko godina napravio više uspješnih muzičkih projekata na domaćem, ali i na stranom tržištu.

''Anastasija i Milan su se već dogovorili o nekim osnovnim stvarima, ali do potpisivanja ugovora još nije došlo. Trebalo bi da joj on producira ceo album, spotove, ali i turneju kada za to dođe vreme. Milan je dugo radio ovaj posao u inostranstvu, gde je stekao dosta kontakata s raznim ljudima iz šou-biznisa. On želi da taj sistem rada prenese i u Srbiju, a upravo to je ono što se Anastasiji najviše sviđa i zbog čega je s njim kontaktirala za saradnju'', kaže izvor blizak Cecinoj nasljednici.



Koliko je Kesić spreman da se založi sa karijeru svoje buduće pulenke, govori i podatak da planira da investira pravo malo bogatstvo u karijeru Ražnatovićke.

''Milan će snositi sve troškove snimanja albuma, a kasnije i spotova. To nije nimalo jeftino. Samo za početak spreman je da iskešira oko 50.000 evra za nove pesme, a kasnije i za spotove. Ako do saradnje između njih dvoje dođe, Anastasija će imati turneju i promociju kakva na ovim prostorima do sada nije viđena'', dodaje sagovornik.

Milan je i Dari producirao spotove i poslednji album. Mada njih dvoje više nisu zajedno, još se nisu zvanično razveli.

Dara na sva usta hvali još uvijek aktuelnog muža i producenta i preporučuje ga kolegama. Tako je bilo i kada je u Beograd dolazila francuska zvezda Indila, s kojom je Bubamarin muž sarađivao na početku njene karijere.

Izvor: Kurir

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

RedBull

03.09.2017 07:48

Izgleda mala POLOZILA test kod Milana a mozda je i mama Ceca za nju POLAGALA.

ODGOVORITE