Veliki šok, u rijaliti uvode bebu.

Veliki šok izazvala je vest da Željko Mitrović planira da u rijaliti "Zadruga" uvede bebu.

Zabava 02.09.2017 | 10:47
Veliki šok, u rijaliti uvode bebu.
Premda je bilo priče da je reč o bebi koju su Željko i Milica usvojili, izvori Pinka su demantovali tu vest, ali su potvrdili podatak da će osmomesečno dete, koje je prohodalo ali još ne govori, biti u kolevci u "Zadruzi". Po nekim planovima koji su doprli do medija, Mitrović će lično uneti najmlađeg takmičara u rijaliti, a beba će čak do punoletstva biti pred kamerama rijalitija.

Nakon šokantne odluke da bebu uvedu u rijaliti, usledio je još skanalozniji obrt. Naime, bebini biloški roditelji žele takođe da uđu u "Zadrugu". Bez ikakve dileme, ovo će situaciju dovesti do usijanja, budući da društvene mreže već dva dana "gore" od hiljada, uglavnom negativnih komentara.

Kada je u pitanju rok koji će dete provesti pred kamerama, uveliko se priča da će beba odrasti pred kamerama. Tačnije, deo rijalitija biće sve do punoletstva.

(Alo/Kurir)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Olja

02.09.2017 09:18

Suludo! Postoje li ikakvi zakoni kojima se moze zastititi ova beba? Zamislite svoje dijete na tom mjestu. Naravno, ne mozete. Ne moze niko normalan. E pa roditelji koji su ga donijeli na svijet, svakako to nisu. Ako ne budemo grlatiji u osudi ove i svih buducih gadosti koje, radi svoje licne promocije i ogromne kolicine novca, radi vlasnik Pinka ili neko drugi, svejedno, onda smo zasluzili da nas to smece ugusi.

ODGOVORITE
Name

Milan

02.09.2017 19:41

Željko je zlo.zla sotonista i bolest koja truje Srbiju.

ODGOVORITE