Emina: Prevazišli smo sve probleme

Pop pjevačica Emina Jahović u januaru 2008. godine udala se za poznatog turskog pjevača Mustafu Sandala, kojeg je upoznala četiri godine ranije.

Zabava 01.09.2017 | 15:46
Emina: Prevazišli smo sve probleme
Kako se pisalo, oni su godinu dana prije vjenčanja raskinuli, jer njen muž nije želio da se oboje bave javnim poslom, ali su sve nesuglasice riješili.

Iako su sada u sretnom braku, u kojem su dobili sinove Jamana i Javuza, lijepa pjevačica priznala je da na početku zabavljanja nije bilo sve tako idealno, i da je kod oboje bila izražena jaka ljubomora.



''U periodu zabavljanja Mustafina karijera je eskalirala, a ja nisam mogla da se kontrolišem znajući koliko je poželjan svim tim lijepim djevojkama koje su ga doslovno proganjale. Međutim, sve se promijenilo kada smo dobili Jamana. Ta vrsta bliskosti doprinijela je da na onu pređašnju nesigurnost i posesivnost gledamo iz potpuno drugačije perspektive. Naši životi dobili su sasvim novi tok i nove prioritete. Ljubomora u onakvom obliku odavno ne egzistira u našem domu'', bila je iskrena Emina.

Emina sada vrijedno radi na svom novom albumu “Dalje”, koji će uskoro ugledati svjetlost dana, a sa kojeg smo već čuli pjesme “Protiv svih” i “Limunada” koju je uradila u duetu sa Milicom Todorović.

Njenom suprugu dopada se promjena koju je doživjela tokom rada na novim pjesmama.

''Mustafa mi je oduvijek pružao bezrezervnu podršku iako se naši muzički ukusi razlikuju. Oduševljeno je primijetio koliko sam se promijenila dok sam snimala album “Dalje”. Bila sam presretna kada mi je rekao da će to biti prekretnica u mojoj karijeri'', kaže pjevačica.

Izvor: Avaz

Komentari / 0

Ostavite komentar