O pomirenju Sonje i Aca nema ništa

Još uvek zakonita supruga folkera Ace Lukasa, Sonja Vuksanović dugo je ćutala o svom emotivnom životu i skandalu koji je uzdrmao Srbiju.

Zabava 01.09.2017 | 12:05
O pomirenju Sonje i Aca nema ništa
Naime, sve vreme dok je tekla rastava od Lukasa, ona je kalkulisala šta je najbolje za njihovu ćerku Viktoriju, koja je nedavno proslavila rođendan. Upravo ova proslava bila je idealan povod da Vuksanovićeva bivša supruga progovori o svemu onome o čemu je poslednjih meseci ćutala.

Zbog ogromne ljubavi koju osećamo prema Viktoriji, radim na tome da sa Acom održim prijateljski odnos. Učim se da se izdignem iznad situacije. Ja sam zbog svoje ćerke na to spremna. Uvek će nas vezivati emocije i to je normalno jer imamo Viktoriju. O pomirenju nema reči - kaže Sonja.

Moj bivši muž je, nažalost, okružen raznim ljudima. Estrada je polje velikog zla i nezadovoljstva i koliko god ti ljudi bili važni, njihov nastup na bini traje 45 minuta. Treba da budeš čovek pre nego što se popneš na tu binu, ali i kada siđeš. Zavolela sam ga kao muškarca, jer se trudio i udvarao mi se kao nijedan do tada. Ali, javna ličnost traži da ima fana i u kući, što ja nisam i ne mogu toliko da se izopačim - kaže Sonja.

(Hello)

Komentari / 0

Ostavite komentar