Ivona Vučković iz Bileće nova Miss Republike Srpske

Ivona Vučković iz BIleće okitila se lentom najljepše u takmičenju koje je održano u Bijeljini.

  • Magazin
  • Zabava


Pored nje titulu Mis interneta ponijela je Kristina Karišik iz Nevesinja. U konkurenciji od 20 djevojaka koje su se borile za titulu najljepše, u uži izbor i finale izbora za Miss BiH 2017 za Mis svijeta plasiralo se 12 djevojaka.



Anja Čivčić, Tamara Trkulja,Leontina Rosić, Ilinka Jovanović, Anđela Suvajac, Daliborka Popović, Stana Petrović, Irina Kovačević, Žaklina Vilotić, Jovana Milašinović, su takođe pored njih dvije ušle u finale izbora za Miss BiH.


Takmičenje je održano u bijeljinskom hotelu "Drina".Mnogobrojnoj publici takmičarke su se predstavile noseći modele brendova "Shooter" i "Timeout", kao i u večernjim haljinama "Iskra Atelier" iz Bijeljine. U revijalnom dijelu programa nastupila je profesor violine Nikoleta Pavlović, kao i mali manekeni Škole manekena "ABC models" iz Bijeljine.

Djevojke su prethodno nekoliko dana boravile u Bijeljini na pripremama, a finalistkinje koje su izabrane na pripreme idu u Tursku, u Antaliju, nakon čega slijedi izor za Mis BiH koji će biti održan 1.oktobra.

BN televizija

KOMENTARI1
POŠALJITE PORUKU

mm

07.10.2017 22:48

Bilo je odustajanja izgleda??

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.