Ceca zahvalila Evi zbog odbrane

Ceca Ražnatović javno je zahvalila Evi Ras što je stala u njenu odbranu kad ju je Nebojša Glogovac prozivao u medijima. Ona je obećala da će upoznati glumicu čim se vrati s puta.

Zabava 30.08.2017 | 17:08
Ceca zahvalila Evi zbog odbrane
Pjevačica je prethodnog vikenda bila u Sloveniji, prije toga nekoliko dana u Crnoj Gori, a ove nedjelje konačno će se vratiti u Beograd, pa će naći vremena za druženje s Evom.



''Gospođa Eva Ras i ja se ne poznajemo. Biće prilike da to promenimo, na moje veliko zadovoljstvo. Ja imam jaku, ljudsku potrebu da joj zahvalim i kažem da mi je imponovalo što je stala uz neku lepu reč i činjenično stanje da me odbrani od napada. Nisam neko ko koristi medije za prepucavanje, mediji mi uglavnom služe za promociju mojih pesama i ništa više'', rekla je Ceca i dodala da ju je, čim je pročitala šta je glumica rekla o njoj u Kuriru, pozvala telefonom.

''Ja sam pozvala Evu Ras nakon tog njenog intervjua da joj lično zahvalim. Čim se vratim s puta, nas dve ćemo se videti, upoznati i lepo ispričati'', obećala je popularna pevačica.

Izvor: Kurir

Komentari / 0

Ostavite komentar