Bivša djevojka ljuta na Lukasa

Bivša djevojka folk pevača konačno je progovorila i otkrila u kakvom je odnosu sa Lukasom nakon kratkotrajne romanse.

Zabava 30.08.2017 | 14:01
Bivša djevojka ljuta na Lukasa
Branislava Pašajlija, crnokosa Lozničanka, nakon kratke ljubavne afere sa folkerom Acom Lukasom nije uspjela da izgladi odnose sa suprugom Željkom Pašajlijom, poslije čega je vratila svoje djevojačko prezime Gavrić i nakratko se povukla u "ilegalu". Međutim, sve je iznenadila informacija da će kročiti na muzičku scenu duetskom pjesmom koju će snimiti ni manje ni više nego sa Lukasovim ljutim protivnikom Željkom Šašićem, što joj je omogućio i isfinansirao novi emotivni partner.

O duetu sa folk pjevačem nije želela da kaže ni riječi, međutim, potvrdila je da je srećno zaljubljena i ispunjena u svakom pogledu, a da joj je dječko, čiji identitet nije želela da otkrije, velika podrška i oslonac.

- Izdržava me sadašnji momak jer su me i Lukas i muž ostavili bez dinara u momentu dok se sve raspadalo. Nijedan mi nije čak ni garderobu poslao, a o novcu da ne pričam! No nebitno... Ja sijam, iako su me ostavili u problemima, i muž i Lukas - započela je Branislava priču za Pink.rs, a onda otkrila da je i dalje u svađi sa još uvijek zakonitim suprugom Željkom Pašajlijom, sa kojim ima sina kojeg otac, prema njenim navodima, ne viđa i ne izdržava.

- Poznato je da sam sa bivšim mužem u katastrofalnom ondnosu, podnijeta je tužba za razvod braka jer on odbija da zbrine dijete i nije ga vidio otkako se sve sa Lukasom izdešavalo! Inače, on je i prije mene dobio vanbračno dijete koje nije vidio sedam godina, uopšte ne brine o njemu - otkrila je Branislava i dodala da su neistinite priče da je, zapravo, ona ta koja ne viđa dijete i ne brine o njemu.

- Sin je uvek kod mene, pa nikada se nismo ni rastavili! Svaki dan sam sa djetetom, živi sa mnom, ide u vrtić... Gospodin tata ga nije vidio skoro tri mjeseca, niti ga izdržava, prekinuo je svaki kontakt.

- Nisam u kontaktu sa Lukasom, čak mi je okrenuo leđa iako je znao da je i muž isto to uradio... Da sam ostala bez dinara i bez svega, mjesta za život. Ma, i on i Željko su najobičniji klošari, a ja sam uprkos svemu ostala jaka i nesalomiva - u svom stilu poručila je Branislava.

Lukas mi je okrenuo leđa

Iako su planirali, kako je sam Lukas tvrdio, život da provedu zajedno, Branislava i Aca brzo su shvatili da nisu jedno za drugo, a nakon kratke romanse Lukas je izjavio da mu je ona najveća životna greška, posle čega su bivši partneri prekinuli svaku komunikaciju.

(Alo/Pink)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Riko

30.08.2017 12:18

Dobila si sto si trazila,sta trebas jos?

ODGOVORITE
Name

re riko

30.08.2017 13:15

Pare brate... devize

Name

Dokaz,

30.08.2017 18:30

zene samo zalovomtrcaraju,bravo majstore neka si je sredio ,jos jedan dokaz da imas kulturnu suprugu ,evo i oprostila ti je tu avanturici,zasto da ne