Milovo šokantno priznanje

Poznati estradni par Mile Kitić i Marta Savić u poslednje vreme ne skidaju osmeh sa lica zbog uspeha svoje ćerke Elene, ističu kako su veoma ponosni na nju.

Zabava 30.08.2017 | 12:58
Milovo šokantno priznanje
Međutim nismo u potpunosti sigurni da li je u njihovom braku sve tako bajno i sjajno i šta se zapravo krije iza zidina njihove velelepne kuće.

Mile Kitić je poslednjih godina često javno prozivan kako, navodno, vara svoju suprugu Martu. Svako malo u novinama se pojave njegove slike sa raznim ženama, što na nastupima, što van scene, a kako se to desi istog trenutka krenu i priče o njihovom razvodu. Međutim on i Marta su već više od decenije i po u braku uprkos raznim pričama.

Mile je jednom prilikom izjavio kako za jedno veče može da odvede i po 10 devojaka u hotel:

- Mnoge od njih ne razmišljaju ni o čemu. To nije prirodno. Ja svako veče mogu da odvedem i deset lepih devojaka u hotel a to je poražavajuće. One mene hoće jer sam pevač, a ne zbog para. Naravno da mi kao muškarcu u godinama to imponuje, ali nije normalno i nije realnost.

Na pitanje kako Marta reaguje na to što su oko poznatog folkera uvek mlade i lepe žene, on je odgovorio:

- Marta me razume i podržava. Zna da je nikada ne bih ponizio, zapostavio ili ostavio zbog druge. Ona je na prvom mestu moj prijatelj i majka mog deteta. Ali i moj vetar u leđa. Kada su me pljuvali bila mi je podrška. Brine o mojoj karijeri, da nema nje ne bih ovoliko trajao. Brine o mom imidžu.

A kako je prokomentarisao pitanje da li je nekad prevario:

- Bilo je tu svega i svačega. Nisam ja nikad imao vezu, ali svuda su oko mene lepe žene. Zezamo se. Sećam se jednom Marta dolazi, a ja sa tri devojke sedim, grlimo se, slikamo se... Glupo je da pričam da li sam je prevario ili nisam. Ali bilo je tu dobrih žena, zna i ona.

(Alo)

 



 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Srna

30.08.2017 11:47

I ona je njega varala.Licno znam Covjeka ,S kim je spavala.

ODGOVORITE
Name

Mladen

30.08.2017 12:49

Bas taj covjek ne laze.

Name

STELA

30.08.2017 15:20

Bilo je vrema kada su se takmicili a sad je vreme ucinilo svoje. Za Mileta znam iz prve ruke da je zavrsio sa tim stvarima i pomagala mu vise ne pomazu,samo mu je ostau liz ispravan jezik je jezik.