Obilazi poplave u visokim štiklama

Prva dama SAD Melanija Tramp ponovo je kritikovana pošto je zajedno s Donaldom Trampom pošla u Teksas, pogođen poplavama, ali ne baš najprikladnije obučena.

Zabava 29.08.2017 | 20:38
Obilazi poplave u visokim štiklama
Kako piše “Njujork post“, prva dama kao da je pošla na crveni tepih a ne u zonu uragana.

Melanija je, naime, obula cipele sa veoma visokom štiklom, a Trampov portparol stao je u njenu odbranu govoreći da Melanija ima drugi par cipela za preobuvanje.

“Ona zna da ide do katastrofe, tako?“, piše jedan komentator na Tviteru.

“Melanija nosi svoje šipke da se pripremi za vodu“, navodi drugi.



"Pomoć je na putu, Teksase. Ne brinite, Melanija nosi svoje špicaste štikle specijalno za oluju", napisao je na Tviteru u poruci komičar Bred Volak dok je Džej Di Altman napisao da "neko treba da kaže Melaniji da štikle treba da joj budu malo više za tu poplavu".

Komičarka Džesika Kirson čestitala je prvoj dami i rekla da je to što je obukla "Izvanredna ideja... Možete da skupljate otpatke s vašim potpeticama", dok je neko napisao "Nije nedjelja mode u Milanu, Melanija".



"Melanija izgleda kao Barbi pomaže u poplavama. Djevojke, Lub cipele nisu nepromočive", napisala je Marija del Ruso, navodeći skraćenicu za luksuznu marku cipela Lubuten.

Sem zbog cipela s visokim štiklama, prva dama je kritikovana takođe zbog još dva modna detalja, zelene avijatičarske jakne i naočara.

Njen suprug Donald Tramp bez kravate takođe se pripremio za kišu, obučen u vetrovku sa znakom predsjedništva i u solidnim cipelama koje su izgledale nepromočive.

"Ona misli da je u Top ganu", prestižnoj američkoj pilotskoj školi, napisao je jedan korisnik na Tviteru, dok se drugi pitao da li će Melanija Tramp upravljati avionom do Teksasa.

Međutim, nisu se svi smijali njenom izgledu, neki su bili ljuti. Tako je izvjesna Džener Tromans, koja je rekla da je fotograf i da je doživjela više uragana, napisala da je "užasno bijesna" i da to "nije foto-sešn", već da se ljudi bore za svoje živote.

Izvor: Agencije

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Ama

29.08.2017 19:33

Melaniji prinja stikla, na nju je navikla...

ODGOVORITE
Name

Julio

29.08.2017 22:35

Melanija je ribetina, njoj je sve dozvoljeno.

ODGOVORITE
Name

055

30.08.2017 10:39

Kaže:kad te neko mrzi bez razloga,znači nešto imaš što on nemoži imati,a žarko želi.Gospođa ima mnogo toga što druge nemaj! Samo hrabro i dostojanstveno naprijed!

ODGOVORITE