"Ništa od seksa" dobilo nastavak

Sadržaj koji već danima zabavlja region dobio je i nastavak, nakon što je glavni meteorolog HRT-a odlučio da uputi pismo "ljutom Dalmatincu".

Zabava 29.08.2017 | 18:50
"Ništa od seksa" dobilo nastavak
"Ovo je nekome šaljiv, a nekome možda i čak tužan dokaz moguće važnosti i značaja vremenske prognoze, ne samo oko planiranja različitih poslovnih aktivnosti, nego i u svakodnevnom životu.



Dosadašnja istraživanja, kojim sam se bavio prošlih dvadesetak godina na temu važnosti i vrijednosti meteorološke informacije, uključivala su ekonomiju, građevinarstvo, početak i kraj sezone grijanja, planiranje i prodaju odjeće, čak i piva i još neka područja, ali ne i seksualne aktivnosti.

Ne znam da li se to može uvrstiti u područje biometeorologije", pita se Vakula, kojem je krivo da čoveku koji mu je poslao razglednicu mora da odgovori preko novina, s obzirom da se nije potpisao.

"Žao mi je što nemam kontakt "oštećenog" autora teksta kako bih spoznao kad se dogodio taj nemili događaj jer poštene kiše u Dalmaciji nije bilo mjesecima i, ako sam uistinu pogriješio, da mu se izvinim i platim piće...", izjavio je Vakula.

Izvor: Alo

Komentari / 0

Ostavite komentar