Odlazi u Ameriku zbog liječenja

Miloš Teodosić razočarao je javnost činjenicom da ipak neće igrati za Srbiju na predstojećem Evropskom prvenstvu zbog povrede lista.

Zabava 23.08.2017 | 14:10
Odlazi u Ameriku zbog liječenja
On će ovih dana spakovati kofere i otići u Los Anđeles, gdje će se liječiti, dok će njegova supruga Jelisaveta Orašanin ostati u Beogradu zbog brojnih poslovnih obaveza koje ima u narednom periodu.

“Teško im je palo što se razdvajaju, a Jelisaveti je još teže što ostavlja Tea samog na liječenju. Ipak, pozorišna sezona je počela i u septembru će raditi na nekoliko projekata. Nastavlja s igranjem u predstavi Hotel 88, a uveliko traje snimanje druge sezone krimi serije Ubice mog oca, u kojoj glumica ima zapaženu ulogu,” kaže izvor blizak paru.

Jelisaveta će otputovati u Ameriku čim bude imala prvu pauzu, a kada Miloš bude završio sa liječenjem, njih dvoje idu na odmor.

“Pričali su i o vjenčanju i oboje se složili da Miloš treba dobro da se odmori od obaveza i nakon toga će se detaljno dogovoriti o pripremi crkvenog vjenčanja, budući da je prije nekoliko mjeseci održano samo građansko u jednom popularnom prestoničkom restoranu,” kaže izvor i dodaje:

“Još nisu odabrali u kojoj će crkvi i pred Bogom izgovoriti sudbonosno „da”, ali u opciji je nekoliko crkava. Sada Teo treba da izliječi povredu, a na odmoru će se dogovoriti o crkvenom vjenčanju.”

Izvor: Alo

Komentari / 0

Ostavite komentar