Mia i Bojan uskoro roditelji

Poznata pevačica Mia Borisavljević pre dve nedelje potvrdila je za portal Pink. rs da će svom kolegi Bojanu Grujiću, sa kojim je snimila i duetsku pesmu "Zveri", uskoro podariti dete, a zanimljiva je priča kako su se budući roditelji upoznali, ali i kako se razvijao njihov odnos.

Zabava 22.08.2017 | 23:10
Mia i Bojan uskoro roditelji
- Bojan i ja smo se upoznali na jednom mom nastupu u Beogradu. Došao je da čuje kako zvuči moja svirka jer je trebalo ubrzo da počne da nastupa sa mnom po preporuci mojih muzičara. Prva rečenica koju sam mu tada uputila bila je: „Au, čoveče, koliki si, izgledaš kao obezbeđenje, nemoj više da rasteš” - uz nezaobilazan smeh se prisetila Mia, a onda otkrila da je dugo potiskivala svoja osećanja, budući da nikada nije želela da meša posao i ljubav.

- Ubrzo su se pojavile prve simpatije sa obe strane, ali smo to oboje krili. Najviše zbog posla! Tačnije, nisam sebi htela da priznam da mi se desilo upravo ono za šta sam tvrdila da nikad neće. To je da pomešam ljubav i posao! Međutim, razum se tu ništa ne pita. Dugo smo se odupirali našoj ljubavi, ali je privlačnost bila fatalna - iskrena je bila Mia, koja se raduje zbog toga što će se kroz nekoliko meseci konačno ostvariti u ulozi majke.

(Pink.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar