Požar prijeti kućama u Trusini

Na području Berkovića, kao i u rejonu Trusine, u neveinjskoj opštini, večeras je na terenu veliki broj ljudi koji nastoji da požar odbije od kuća, potvrđeno je u Operativnim štabu Civilne zaštite u Bileći.

Republika Srpska 22.08.2017 | 19:25
Požar prijeti kućama u Trusini
Na terenu su vatrogasci, policija, pripadnici Oružanih snaga BiH, šumari, mještani, a u ispomoć su otišli i vatrogasci iz Bileće i Nevesinja.

Helikopter zbog vjetra nije mogao ni danas da dejstvuje po požarištu.

Slavko Rudović iz Vatrogasne jedinice Trebinje potvrdio je Srni da je novi požar večeras izbio i u mjesti Bravenik u rejonu Zubaca kod Trebinja, dok je pod kontrolom veliki požar koji je prethodnih dana buktio u Veličanima.

On kaže da su nakon dojave o požaru na Zupcima ekipe odmah otišle na teren da bi spriječili da se vatra ne proširi.

U ostalim opštinama Hercegovine pod kontrolom su požari koji su bili aktivni prethodnih dana.

(Srna)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

W W

22.08.2017 23:31

VIDIMO SVI DA GORI HERCEGOVINA.KAKO POZARI BUKTE IZ PU TREBINJE I HNK OBAVJESTAVAJU DA SU UHAPSENI PIROMANI,EVIDENTIRANI I PUSTENI DA PALE.SVI ISPADOSMO PIROMANI.SVI IMAMO IME I PREZIME OBJAVITE IMENA TI TERORISTA STA IH KRIJETE.AKO IM KRIJETE IMENA ONDA PROVIJAVA PRICA DA SU TO PILICIJSKI DARADNICI.DAJMO MALO OZBILJNOSTI MJESEC DANA HERCRGOVINA GORI.MOZDA TO POLITICI ODGOVARA.DOSTA VISE INCIJALA I SAKRIVANJA.KO NIJE BLIZU POLITIKE OBJAVITE U SVJETSKIM MEDIJIMA.

ODGOVORITE