Stigao deseti Portugalac u Inter!

Da reši prokletstvo desnog beka! Bejahu jednom jedan Zaneti i jedan Majkon. . .  Za 35. 000. 000 evra!

Fudbal 23.08.2017 | 23:00
Stigao deseti Portugalac u Inter!
Navijači Intera su uživali dok su gledali kako duže desne aut linije špartaju DaglasMajkon i Havijer Zaneti. Bila je to najčvršća pozicija u Interu. Niko nije ni slutio kakav se horor sprema... A onda je krenulo prokletstvo. Od odlaska Majkona i Zanetija u penziju, Inter je bezsupešno lutao i plaćao pokušavajući da nađe pristojnog desnog beka. Bilo je tu svakakih ideja, svakakih zamisli i nijedan pogodak.

Danas je stigao novi kandidat koji će pokušati da sruši prokletstvo desnog beka u Inter. Zvanično je promovisan oao kanselo kao novo pojačanje Nerazura. Došao je iz Valensije na pozajmicu s opcijom da ga Inter narednog leta oktupi za 35.000.000 evra. Suštinski, neće ih ništa koštati ako Valensija otkupi njegove Kondogbiju za 35.000.000 evra iMurilja za 13.000.000 evra koji su se prethodnih dana preselili na pozajmice na Mestalju.Kanselo je zadužio dres sa brojem sedam i predstavlja jedno od najvećih pojačanje Nerazura ovog leta. Pokušavali su da dovedu Karsdorpa, Orijea, Lihtštajnera i na kraju uspeli sa Kanselom.

Od odlazaka Majkona i Zanetija, uz desnu aut liniju su se menjali promašaj za promašajem. Igrao je mladi Mbaje i vrlo brzo je sagoreo. Probali su sa Valasom iz Čelsija, ali ni on nije dugo trajao i kasnije je nestao sa fudbalske mape. Ubedljivo najveći promašaj je bio Brazilac Žonatan koji je došao kao Novi Majkon a otišao kao jedno od najgorih pojačanja u istoriji Serije A. Ništa bolje sreće nije bio ni Martin Montoja koji je došao iz Barselone i čija karijera se sunovratila u Interu. Potom je kupljen i DaniloD'Ambrozio iz Torina, nije bio promašaj, ali ni neki poseban pogodak. U međuvremenu su se menjali kao prinudna rešenja Nagatomo, Santon, Ansaldi... Po vokaciji levi bekovi.

Inter se nada da će pogoditi sa Kanselom koji je u prethodnih godinu dana bio jedan od najtraženijih desnih bekova Evrope i kojeg su želeli Totenhem, Čelsi, Juventus i još neki, ali je on odabrao Inter. Kanselo će biti deseti Portugalac u istoriji Intera. Pre njega su igrali Žorž Umberto, Paulo Sozua, Serž Konseisao, Luis Figo, Maniš, Pele, Rikardo Kvarežma, Rolando i Žoao Mario koji je još u klubu. Retko ko od njih je opravdao očekivanja.

Pred Kanselom je težak zadatak da razbije dva prokletstva u Interu... 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar