Naslijeđe, dosljednost i opet Runijev gol!

Vejn Runi još jednom je potvrdio da obožava da igra protiv Mančester sitija kojem je ponovo dao gol.  Vejn Runi i ONI 4,5 godine kasnije. . .  Verovali ili ne, ali Vejn Runi i ova trojica navijača Mančester sitija su u avgustu 2017. nesvesno REPRIZIRALI situaciju iz decembra 2012. godine!

Fudbal 22.08.2017 | 12:30
Naslijeđe, dosljednost i opet Runijev gol!
Runi je u remiju Evertona sa Sitijem pogodio mrežu u prvom poluvremenu i postigao 200. gol u Premijer ligi.

Engleski reprezentativac je postao tek drugi igrač sa 200 golova u prvenstvu, pored Alana Širera, ali nije to jedino što je bilo interesantno sa ovog susreta.

Naime, on je prilikom proslave gola protrčao pored tribine na kojem su bili protivnički navijači, a neke od njih video je na istom stadionu pre četiri godine, kada je takođe bio strelac. 

"Uvek je lepo videti poznata lica", napisao je u šaljivom tonu na "Tviteru". 

Potpuno nestvarno zvuči da su stajali na gotovo istim mestima, praveći gotovo iste pokrete upućene Runiju, a među njima su bili otac i sin koji su izgledali isto kao kada je 'Vaza' nosio dres gradskog rivala Junajteda.

Vejn Runi je jedno od najnepopularnijih lica među navijačima Mančester sitija. Legendarni engleski fudbaler, koji se letos vratio u svoj Everton, u dresu Junajteda voleo je da daje golove Sitiju. Naviku nije promenio ni kada se vratio u Everton.

U poslednjem meču 2. kola Premijer lige, u ponedeljak uveče na "Etihadu", Runi je doveo Everton u vođstvo, što je ujedno bio njegov 200. gol u Premijer ligi!

Runi se radovao na sebi karakterističan način, ali onima koji imaju oštro oko nije promakao gotovo neverovatan detalj.

Pre četiri i po godine, tačnije 9. decembra 2012. godine, Mančester junajted je gostovao Mančester sitiju. Junajted je pobdio 3:2, a Runi je dao dva gola za "đavole". Ništa u tome nije neobično i čudno (uvek je Runi bio inspirisan protiv gradskog rivala), ali jeste LUDO ono što se vidi na tribinama.

Naime, trojica navijača Mančester sitija tada su stajali na ISTOJ TRIBINI i na ISTI M MESTIMA kao u ponedeljak uveče (Mančester siti - Everton) i sva trojica su imali ISTE GESTIKULACIJE nakon što je Runi dao gol i proslavio ga!

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar