Zašto Gaga nije slavio rođendan?

Godine prolaze, ali uspomene na velikane ne blijede. Da nas nije napustio u martu prošle godine, Dragan Nikolić bi juče napunio 74. godine.

Srbija 22.08.2017 | 09:57
Zašto Gaga nije slavio rođendan?
Njegov život su nažalost obilježile tri smrti, a jedna od njih vezana je baš za Gagin rođendan.

Naime, baš na njegov rođendan, 20. avgusta, umro je njegov stariji brat Miroslav, zbog čega Gaga nikad više nije proslavljao svoj rođendan.



Gubitak rođenog brata ga je potpuno promijenio! Srpski glumac se nakon toga prilično povukao u sebe – bio je na ivici depresije i veoma dugo je patio…

"Uglavnom smo živeli po ulicama Beograda, nije bilo kompjutera, igračaka, sami smo smišljali igre. Na mene je veliki uticaj imao i moj stariji brat Miroslav, danas pokojni. Bio mi je životni učitelj i uzor u mnogim stvarima. Video bih i gde on greši, pa sam tako mogao da ispravim svoje ponašanje", ovako je govorio Dragan Nikolić o bratu Miroslavu.



Prije tri godine preminula je i njegova majka za koju je bio veoma vezan, a onda je preminuo i Bora Todorović sa kojim je četiri decenije bio nerazdvojan.

Izvor: Kurir

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Sarajlija.

22.08.2017 11:34

Nekamuje vjecna slava i Bog dusu damu oprosti amin .

ODGOVORITE
Name

Ime

22.08.2017 13:52

Povratak otpisanih u kojem su igrali svi veliki i nikad prežaljeni glumci uz koje sam odrastao i smijao se njihovim duhovnim i patriotskim ulogama . Nek vam je laka zemlja . Amin !

ODGOVORITE