Postulati Žarka Zečevića ponovo u Humskoj!

Fudbalski klub pomogao sve Partizanove sekcije! Lep gest Milorada Vučelića i Miloša Vazure.

Fudbal 21.08.2017 | 20:15
Postulati Žarka Zečevića ponovo u Humskoj!
Dok je fudbalskom klubu dobro, biće i ostalim sekcijama dobro... Mnogo puta rečeno, mnogo puta napisano kada je reč o našim najtrofejnijim sportskim društvima, Partizanu i Crvenoj zvezdi.

Legendarni generalni sekretar Partizana Žarko Zečević, u trenucima najvećih uspeha, imao je običaj da pomaže košarkaški, rukometni, odbojkaški klub, pa i individualne sekcije sportskog društva iz Humske... Postulati popularnog Zeke ponovo su prisutni u domu Partizana.

Tome u prilog i vest da je fudbalski klub, na inicijativu predsednika Milorada Vučelića i generalnog direktora Miloša Vazure, pomogao ostale klubove crno-bele porodice.

„Poštovani, koristimo ovu priliku da se zahvalimo na finansijskoj pomoći, dobijenoj od Fudbalskog kluba Partizan, koja nam je izuzetnoznačajna za realizaciju naših budućih ciljeva. Fudbalski klub je, kao i mnogo puta do sada, iskazao interesovanje i brigu za uslovno rečeno manje sportove. Na ovaj način potvrđeno je da solidarnost unutar crno-bele porodice postoji, naročito kada je reč o Fudbalskom klubu. To klubovima olakšava svakodnevno funkcionisanje“, stoji u dopisu koje je potpisalo devet klubova Sportskog društva Partizan.

Lep gest. Posebno ako se zna da ni fudbalski klub ne leži na parama...

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar