Komedija: Ušao sa klupe, dao gol i dobio crveni!

Sve to je Robsonu-Kanuu pošlo za rukom za samo dvadeset minuta u drugom poluvremenu utakmice između Vest Bromvič Albiona i Barnlija.

Fudbal 21.08.2017 | 19:15
Komedija: Ušao sa klupe, dao gol i dobio crveni!
Barnli je na početku sezone uspeo da iznenadi šampiona Čelsi pobedom, ali je Albion iznenadio sve time što je posle dva kola Premijer lige na trećem mestu.

Ispred su samo Hadersfild i Mančester Junajted, a drugu pobedu u šampionatu za Vest Bromvič je obezbedio Hal Robson Kanu u 71. minutu meča, osam minuta pošto je zamenio Džejmsa Meklina na terenu.

Povukao je solo akciju, šutirao i matirao golmana Barnlija Toma Hitona, a onda kao da je video da je uradio dovoljno, u 83. minutu dobio crveni karton posle neopreznog starta na Metjuu Lotonu.

Sudija Martin Etkinson nije bio zadovoljan startom, verovao je da je Velšanin hteo da povredi Lotona i pokazao mu je direktan crveni karton. Barnli je dve trećine vremena držao loptu u svom posedu, ali to nije bilo dovoljno za pobedu.

Robsona-Kanua je potom branio saigrač Kris Brant rekavši da on nije neko ko želi da povredi drugog igrača, ali je situacija posle svega imala u sebi dozu humora.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar