Partizan sve jači: Tu su Pecarski, Novica i Dimakopulos!

Čeka se dozvola Bajerna i dogovor sa iskusnim krilnim centrom.

Košarka 22.08.2017 | 15:30
Partizan sve jači: Tu su Pecarski, Novica i Dimakopulos!
Marko Pecarski je stigao. Jedan od protagonosta velikog uspeha juniorske reprezenatcije Srbije koja je pre nekoliko dana postala šampion Evrope, pridružio se treninzima Partizana i ako sve bude u redu potpisaće ugovor sa crno-belima.

Konstatacija „ako sve bude u redu“ odnosi se na činjenicu da je papirima vezan za nemački Bajern, ali postoji velika verovatnoća da klub Aleksandra Đorđevića pusti talentovanog centra i da ovaj postane trajno rešenje u rekonstruisanoj ekipi Miroslava Mute Nikolića. Marko je sin nekadašnjeg asa Partizana, Miroslava Pecarskog, u sezoni 2015/2016 nosio je dres Mega Leksa, a od januara ove godine je pod ugovorom sa Bajernom, gde je igrao za drugi tim Bavaraca.

Prema saznanjima MOZZART Sporta, treninzima Partizana priključio se i Novica Veličković. Kapiten je lane bio istinski vođa crno-belih i na parketu i van njega, Nikolićga želi u timu, ali ugovor još nije potpisan.

Mogućnost za tako nešto, naravno, postoji.

I još nešto: Janis Dimakopulos (22), o kome smo sinoć pisali, doputovao je u Beograd i danas će početi da trenira sa Partizanom. U pitanju je neka vrsta probe, jer stručni štab kluba iz Humske 1 želi da se na licu mesta uveri u sposobnosti grčkog centra, pa će saradnja biti ozvaničena samo u slučaju da ubedi odgovorne da je vredan trajnog angažmana.

Podsetimo, Parni valjak je ovog leta već doveo Aleksandra Aranitovića, Obrada TomićaAustralijanca Tomasa Vilsona i Amerikanca Ijana Bejkera, dok njegov zemljak Džejms Skinnije prošao lekarske preglede, pa je potpis „oboren“.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar