Ludogorec i Krasnodar... Ovo je neka sasvim druga priča!

"Malo smo precenili ruski tim", poručio Slavoljub Srnić.

Fudbal 22.08.2017 | 13:00
Ludogorec i Krasnodar... Ovo je neka sasvim druga priča!
Zvezda se iz Krasnodara vratila sa dozvoljenim minusom. Temperatura pred revanš sa Krasnodarom se diže, čekaće krcata Marakana gol vredan plasmana u Ligu Evrope... Situacija slična prošlogodišnjoj kada su crveno-beli izvukli 2:2 u Razgradu.

Strelac prvog gola za Zvezdu u Krasnodaru Slavoljub Srnić kaže da prošlogodišnji i meč zakazan za sledeći četvrtak ne treba upoređivati. Odnosno da je ovo sasvim drugačija priča.

„Nećemo da se osvrećemo na Ludogorec, ovo je nova šansa i drugačija priča. Voleo bih, naravno, da nam se vrati za to. Uz pomoć navijača koji će sigurno da nam budu 12.igrač možemo do pobede. Malo smo precenili rusku ekipu. Sparno je bilo, kao ui balonu za mali fudbal. Teško smo disali“, rekao je za Sportski Žurnal Slavoljub Srnić.

Krilni fudbaler trebalo bi da bude jedan od najjačih aduta Vladana Milojevića u revanšu. Postigao je već šest golova u ovoj sezoni, igra kao preporođen.

„Bilo bi to odlično, ali zadovoljan sam i asistencijom. Neka Boaći da gol za prolaz. Ili bilo ko drugi, najmanje je važno prezime strelca“.

Veliku zaslugu za Srnićev vaskrs ima Vladan Milojević, njegov stari znanac iz Čukaričkog.

„Skinuo mi je teret, proletos nisam igrao mnogo. Zato i nije bilo golova, a kad ih nema ofanzivac u Zvezdi ne može da bude zadovoljan. Od početka serzone mi ide kako sam želeo, sve je u najboljem redu“, dodao je Srnić.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar