Zar i ti sine Mbape?!

Srećna okolnost u moru ovih mučnih vesti koje liče jedna na drugu je ta što će 31. avgust relativno brzo. Do tada. . .  Još jedna tuča zbog PSŽ-ovih para: Mbape vs Rađi, ceo tim morao da promeni teren! Pukla je i Monakova svlačionica!

Fudbal 21.08.2017 | 22:30
Zar i ti sine Mbape?!
Valjda će da dođe taj 31. avgust, ovo je teško više i pratiti.

I pisati o tome, a verujemo i čitati svakog dana...

Ali, izgleda da se ovog puta zaista nešto čudno i sumnjivo događa u Kneževini, tim pre što informacije stižu uz uglednog pariskog lista "L'Equipe", koji je zadržao određeni nivo u ovom haotičnom vremenu i objavljivao uglavnom stvari koje se kasnije nisu ispostavljale notornim lažima.

Dakle, vest glasi ovako:

"Najbolji fudbaler Monaka Kilijan Mbape sukobio se na treningu sa saigračem Andreom Rađijem i tako još više podgrejao glasine da insistira na prelasku u Pari Sen Žermen", javlja "L'Equipe" i dodaje:

"Najtalentovaniji fudbaler Evrope 18-godišnji Mbape zbog incidenta nije želeo da napusti trening iako mu je trener Leonardo Žardim izdao naređenje, već je kompletan tim morao da se preseli na drugi teren. Mbape se od prošlog četvrtka nije trenirao, niti je bio u sastavu protiv Meca u francuskom prvenstvu".

On je napravio isti potez kao Nejmar koji je posle tuče sa Nelsonom Semedom na treningu Barselone izdejstvovao transfer u PSŽ za rekordnih 222 miliona evra.

Interesantno je i da je u celoj priči i Osman Dembele, jer je prvo kasnio na početak priprema, pa kada se pojavio počeo da koristi iste metode protiv saigrača i golmana Borusije, Romana Burkija, kako bi ga klub iz Dortmunda pustio u Barselonu.

Njih trojica rešili su ovako da "pregovaraju", dok recimo Pjer-Emerik Obamejang organizuje "live chat" sa navijačima Milana tokom kojih peva pesme "rosonera" i apeluje na "one tamo u Milanu da urade nešto".

Zadnje vreme došlo...

Nije to lako ma šta ko pričao. Ali prolaze dani, nedelje, meseci, a po medijima se svaki dan piše o stotinama miliona koje će Pari Sen Žermen izvesno dati za Kilijana Mbapea. Dečku je tek 18 godina. Preveliki je to pritisak. Moralo je da pukne. I puklo je! Prema navodima Ekipa mladi fudbaler Monaka prošle nedelje se na treningu potukao sa saigračem Andreom Rađijem.

Šef struke Leonardo Žardim potom je Mbapea izbacio sa treninga, ali je ovaj demonstrativno odbio da se povinuje zahtevima šefa struke. Pa je onda - a za ovakav slučaj još nismo čuli - ceo tim morao da se preseli na drugi teren?!

Jasno, mnogi su ovaj incident odmah doveli u vezu sa željom igrača da primora upravu kluba da ga proda Svecima. Podsetimo, samo ovog leta Nejmar se, pre no što je prešao u Pari Sen Žermen, na treningu potukao sa Nelsonom Semedom, a potom je u Dortmundu varničilo između Romana Burkija i Usmana Dembele, koga je Barselona namerila da dovede baš umesto Brazilca.

Pari Sen Žermenove pare sve su pokvarila. Previše je to novca. Poludi glava od tolikih nula. Mbape je gotov. Samo još da PSŽ ubedi Monako.

FOTO: Action Images

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar