Janis u opremi Partizana, Novica na treningu!

Crno-beli nastavili su potragu za centrom nakon što Skin nije prošao lekarske preglede. Na treninge je došao 218 centimetara visoki Grk.

Košarka 21.08.2017 | 17:30
Janis u opremi Partizana, Novica na treningu!
Na treninzima Miroslava Nikolića pojavio se i jedan, uslovno rečeno, džin.

Janis Dimakopulos (22, 218), student američkog Univerziteta Irvin, boraviće u Beogradu na probi u KK Partizan u nameri da se izbori za ugovor i zauzme mesto u renoviranom timu crno-belih.

Tačnije, Grk je danas već odradio prvi trening sa ekipom koja je sve brojnija.

Dimakopulos je prošle sezone beležio 11 poena, četiri skoka, asistenciju i blokadu igrajući 21 minut po meču, a jedna od vrlina mu je ta što se dobro služi i desnom i levom rukom.

Najavljen je kao igrač koji voli šut sa poludistance, mada mu nije strano i da proba za tri poena.

Partizan pod ugovorom ima dvojicu centara, Obrada Tomića i Đorđa Majstorovića, nakon što pregovori sa američkim košarkašem Džejmijem Skinom nisu završeni pozitivno zbog rezultata njegovih lekarskih pregleda.

U ponedeljak je sa ekipom trenirao i Novica Veličković, kojem je istekao ugovor na kraju prošle sezone, ali i koji će raditi sa statusom "pridruženog člana".

Sa loptom i bez nje, pod Nikolićevim vođstvom, radilo je 17 igrača od kojih je većina na probi. Nedostajao je samo povređeni Vanja Marinković.

Crno-beli potpisali su ugovor sa novim tehničkim partnerom, nakon isteka ugovora sa "adidasom", tako da postoji mogućnost da će navijači videti nove garniture dresova 26. septembra, kada će u "Pioniru" biti odigrana prijateljska utakmica između Partizana i aktuelnog prvaka Evrope, Fenerbahčea.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar