Ražnatović potvrdio - zlatni "orlić" u Partizanu!

Partizan i Bajern Minhen nisu se još dogovorili pod kojim uslovima će transfer biti realizovan, ali to za sada neće biti prepreka da se mladi as nađe na treninzima Miroslava Nikolića.

Košarka 21.08.2017 | 16:30
Ražnatović potvrdio - zlatni "orlić" u Partizanu!
Marko Pecarski, sin legendarnog centra Partizana s kraja 80-ih Miroslava Pecarskog, člana generacije koja je 1989. osvojila Kup Koraća, od danas će trenirati sa crno-belima.

Ovu informaciju potvrdio je menadžer Miško Ražnatović na Twitteru dodavši da pregovori između Partizana i Bajerna iz Minhena oko uslova pod kojima bi 17-godišnjak postao igrač srpskog kluba i dalje traju.

Ali da to, za sada, neće biti prepreka da se Pecarski pojavi na treninzima Miroslava Nikolića, na kojima će boraviti još jedan gorostas - ali iz Grčke.

Pecarski je početkom avgusta učestvovao u pohodu U18 reprezentacije Srbije na zlatnu medalju sa Evropskog prvenstva u Slovačkoj, gde su "orlići" u finalu savladali Španiju rezultatom 74:62.

On je na Eurobasketu nastupao kao igrač Bajerna, koji ga je prošle sezone držao u drugom timu, odnosno trećoj ligi Nemačke. Pre toga, 208 centimetara visoki momak rođen 2000. godine u Hihonu, gde mu je otac završio karijeru, igrao je za Mega Leks u sezoni 2015/16.

Prošlog leta na U16 Eurobasketu u Crnoj Gori, Pecarski je učestvovao u osvajanju bronzane medalje, a turnir je završio kao najbolji strelac, najbolji skakač i član idealne petorke.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar